0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gps ile ölçüm yapılacak ve fotoğraftaki hıza ulaşamazsanız devir işlemlerini gerçekleştirmeniz için notere gideriz. ulaşırsanız forumda herkesin gözü önünde fiyakalı bir özür dilerim.
çok iyiymiş abi, bende avensisime böyle birşey yapmak isterdim zararı olmadıgı sürece tabi
ben kaybedersem arabayı bırakacağımsen kaybedersen kuru bir özür...........başka teklifin yokmu..?
hiç bir zararı yok, basit bir programlama
iddiayı ortaya siz koydunuz. yaptığınızı söylüyorsanız zaten yine yaparsınız değil mi kemal bey ? benim bir şey sunmama gerek yok zaten. kazanırsanız forumu bırakırım.
forumu bırakırsanız dalga geçemez ki
maliyetli bir şey mi kemal abi, varmı istanbulda tanıdıgınız işin ehli olan biri bilgi almak için
Chip Maliyeti çok düşük, önemli olan düzgün ayarlaybilmek, tam programlanamazsa ya yererli güç üretilmiyor, ya da aşırı yakıt sarfiyatı, motor ısınması gibi sorunlar çıkabiliyor, ıstanbulda mutlaka yapanlar vardır ama ben bilmiyorum; izmirde yapanalarda var ancak benim arkadaş bu işin gerçekten uzmanı, motor meslek liseninde öğretmen zaten...normalde bu tür şeyleri yapmıyor, bana kıyak geçti, bir ara aynı okulda çalışmıştık, meraklı olduğumu bildiği için
dedim ya kardeşimin arabasıydıüç e beş e pek bakmadı
Kemal abi kardeşinize söylediniz mi 29 buçuğa sattığınızı