0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben 1 yıldır Brc kullanıyorum 2008 auriste çok çok memnunum. Enjektör sesini içerden duymazsınız dışardayken de biraz duyarsınız abartıcak birşey yok. Arkadaş kıpkırmızı çirkin görüntüden bahsetmiş ama motorun üstündeki plastik kapağın altını nasıl görebiliyor merak ettim doğrusu. Motora bakınca bir fark yok yani rahat olun. Arıza lambası bir kere bile yanmadı. Ama taktırcağınız usta tabiki önemli.
Kendi aracım corollada kazık gibi duruyordu manifoltun üstünde. Auriste plastik kapak manilfoltu kapsıyorsa görmezsiniz tabiki. ama enjektör sesini araç içinden duymamak için sağır olmak lazım...Ya ben arabayı çok dinliyorum ya da siz duymak istemiyorsunuz...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42474.0 Bu link bizzat kendi aracıma BRC Lpg kiti takılırken çektirdiğim resimlerden oluşmakta...Fikir vermesi açısından ekledim...Fatih beye katılıyorum... Ses konusunda hiçbir sıkıntım yok zaten aracın içinde duyulan herhangi bir ses de yok...Haaa dışında çok hafif dikiş makinası gibi bir ses var ama o da kafa takılacak bir ses olduğunu düşünmüyorum...Araçlarımızın özelliği nedeniyle bu enjektörler zaten kaputun burun tarafına denk geldiği için ses motor sesiyle zaten absorbe ediliyor...Hyundai modellerinde ise (Takılırken gördüm)motorun konumu nedeniyle enjektörler ön göğsün hemen önüne denk geliyor bu sebeple o araçlarda ses alması olası...Bence BRC taktırın derim...Elektrik aksamını kesmeden orjinale çok yakın bir soketli kablo sistemi kullanıyolar...Linkteki yazım benim de Benzin fiyatlarından ne kadar sıkıntı yaşadığımı anlatmaktadır...Hiç gecikmeden taktırın..
Ses konusunda bir sıkıntınız olmadığına göre bana katılıyorsunuz sanırım Fatih Bey'e değil işin esprisi tabiki:)