0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendi aracım corollada kazık gibi duruyordu manifoltun üstünde. Auriste plastik kapak manilfoltu kapsıyorsa görmezsiniz tabiki. ama enjektör sesini araç içinden duymamak için sağır olmak lazım...Ya ben arabayı çok dinliyorum ya da siz duymak istemiyorsunuz...
Merhaba ;Bu sektörde elektronik enjektör kullanan iki marka vardır ; birisi Prins diğeri BRC dir. Diğer markaların tamamı selenoıd valfli enjektör kullanır.Daha önceki yazılarımda hangi enjektörün ne kalitede olduğunu bulabilirsiniz fakat zavoli enjektörleri ile BRC ino3 my9 hi-tec enjektörler kıyaslanamaz.Enjektör sesi konusunda brc nın yenı tıp enjektörleri(1.5 yıldır piyasada) önceki tipine nazaran daha sessizdir fakat hangi tip olursa olsun enjektör sesını arac ıçerisinden duyamazsınız ; sizin aracınızda duyuluyorsa bu montaj hatasıdır.Enjektör raili muhakkak motor bolğu ile temashalindedir, bu nedenle o sesi duyuyorsunuzdur.Özetle Zavoli iyi bir üründür fakat gerek enjektörleri gerek yazılımı gerek servis ağı gerekse satış sonrası destek hizmeti açısından BRC bir kaç adım öndedir.
mehmet bey aracınız az yakıyordu 5,0 lt.TÜp yazık eder arabaya ...iyi düşünün
demek sizde başarmadınız oysaki şöförlüğünüz; nerede gaza basıp nerede frene basacağınızı ve hangı devırde hangı vıteste kullanacagınız ıyı bılmenıze ragmen sizde lpg ye geçtiniz.
hayırlı olsun mehmet ali bey bende dayanamadım lpg li araç aldım
Nihayet aurisime geçen hafta içi brc marka lpg taktırdım. şimdilik hiç bir sıkıntı yok, işçiliktende gayet memnun kaldım. 40lt lik tank takıldı 87 tl civarında fullendi. 133 km yaptıktan sonra yine fulledim ama farklı bir yakıt istasyonundan oldu ve 29.50 tl ye fullendi 11.5 litre gaz aldı ş.içi yakıt tüketimi 221 krş çıktı aslında beklentimin birazda olsa üstünde bir değer, neyseizmirde aracına lpg taktırmak isteyenler varsa karabağlardaki brc bölge bayiini düşüne bilirler ben memnun kaldım.
Mert bey siz 22.1 kuruşa fazlamı diyorsunuz bence tekrar düşünün aracınız neredeyse dizel gibi yakıyor daha azını bence asla düşünmeyin.
kemal abi bir depo lpg ile 90 tl şehir içi 350 km yapıyorum.Hergün 30 km.Bu 30 km 15 ışık var ve herbirini enaz 2 sefer geçebiliyorum.