0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,Öncelikle forum yöneticilerine teşekkür ederim.Siz değerli Toyota kullanıcısı arkadaşların fikirlerini almak istiyorum.Ben 2004 veya 2006 TOYOTA AVENSİS 2.0 Executive Elegant modelini almak istiyorum fiyat - parça - yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
bende avensisi araştırıyorum elimdeki aracımı sattığım zaman 2007 model elegant exe d4d düşünüyorum lpg istemiyorum genellikle ayda 1000 km şehirlerarası seyahat ediyorum şehir içi haftada 100 km zor yapıyorum onun haricinde garajda yatsın yani binmesemde 2007 elegant exe gibi arabam olsun zarar etmez içine bindiğin zaman verdiği keyif yeter diye düşünüyorum.
d4d dizel oluyor, d4 benzinli.
lpg düşünmüyorum diyorsun fakat benzin fiyatı sonradan insanı baya rahatsız ediyor. başta bişi olmaz iyi güzel dersin sonra satmaya kadar gider
benzin fiyatı konusunda haklısınız 5 e kadar razı olurum ama 5 tl yide geçerse lt fiyatı binemem yani. peki bu 2.0 motorların hiçbirinemi lpg takılmıyor yoksa sadece d4 leremi ve d4 ler sadece elegant exelerdemi var yada tüm 2.0 motorlar d4 mü :?
peki bu d4 motorlara LPG takılıyor mu ? Eski sistem mi yoksa yeni sıralı sistem mi ?
kerem bey açıklamalarınız yeterince aydınlattı bu uygulamayı yapan ustanın elllerine sağlık. nasip olurda 2.0 motor avensisimiz olursa; benzinde bizi çok üzerse dayanamazsak eğer bizede bir izmir yolu görünür gibime geliyor fakat dikkatimi çekti t23 kasa demişsiniz hangi model yılı arasında bu kasa? 98-02 ler ise t22 kasa diye biliyorum ve bunlarında 2001 ve 2002 lerinin motorunun d4 olduğunu biliyorum yanlışım varsa düzeltin.