0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba konuyu yeni gördüm.. Öncelikle Sefa ve Hikmet teşekkür ederim ilginizden dolayı..Fatih bey ve Ertan bey..Avensis T23 ve T25 kasa da kullanılan 2000 cc hacmindeki benzinli motorların hepsi d4 motordur. Bu motor turbosuz atmosferik basınçla 147 hp üretmekte.. Motor yapısı itibariyle enjektörleri motor bloğuna gömülü durumda.. Hal böyle olunca bildiğiniz sıralı sistem tüp takmak imkansızlaşıyor.. Onun yerine İzmir de bulduğum lpg ustası eski sistem tüpü yani doğan şahin toros gibi karbüratörlü araçlara takılan sistemi üzerinde değişiklik yaparak araca uyguluyor.. Konu ile ilgili ayda en az 15 mail en az 15 telefon alıyorum.. Memnunmusunuz diye.. ne kadar yakıyor ? kaç tl? arıza veriyormu ? kaç km yaptınız?bunun gibi bir çok soru var.. Eskiden yardım için telefon numaramı foruma yazmıştım .. Merak eden arasın sorsun diye.. Ama polisim para gönder diyen de aradı bildiğin sex hapı satan adam da.. Şimdi maille iletişime geçenlere veriyorum numaramı.. Avensisi olan zaten arayıp buluyo.. Gelelim cevaplara...Gaz fiyatı bu hale gelmeden önce yani 2,20 tl civarlarında iken 110 km cc ile otobanda yakaladığım en iyi değer 23 kuruştu... Aynı otobanda giderken 36 krş yaktı .. Forum kuralları gereği hızımı yazamıyorum kusura bakmayın Sistemin araca montaj maliyeti ben 2011 eylülde taktırdığımda 1500 tl idi.. yarısı peşin yarısı taksit şeklinde ödemiştim..Arıza olayı.. Araç çalışınca benzinde çalışır 2500 dd yaklaşınca gaza geçer taa ki aracı stop edene kadar .. Stop ederken yine benzine geçer .. Araç benzindeyken yapılan değişiklikten dolayı arıza lambası yanar. Sistem gaza geçince söner..Yukarıda da bahsettiğim gibi 23 krş yaktığım zamanda 36 krş yaktığım zamanda hiç bir arıza vermedi. Özellikle bir sorun olsa aracın 36 krş yaktığı zaman olurdu. 36 krş üzerinde durma sebebim yüksek hız ve yüksek sıcaklıktan dolayıdır. Az çok tahmin etmiş olmalısınız..Yaklaşık 12 bin km oldu 1 yılı da geçti takılalı.. Hiç bir sorun çıkmadı bu güne kadar...Bu msj başka bir yere daha kopyalıyorum çünki oradada aynı konu geçiyor tekrar yazmak istemiyorum...Bu arada aracı almak isteyen olursa güzel fiyat verende olursa satabilirim .. Detayları özelden konuşuruz..
Amcam da Mazda 626 2.0 LPG li var. En az 30 krş yakıyor.
Kullanıma göre değişir özellikle son zamdan sonra bende o değerleri yakalamakta hiiççç zorlanmam...
biraz mantıksız bir soru olacak ama merak ediyorum soracam araca lpg takıldığı zaman yol bilgisayarı yakıt bilgisini neyi referans alarak gösteriyor?
Depoda benzini referans gösterir. LPGyi göstermez.
peki araç lpg de çalışırken benzini nasıl gösteriyor benzin beyin tarafından devre dışı bırakılmıyorumu ?
çoğu zaman sapıtıyor zatenBu arada haberiniz vardır heralde;Dizli sevmeyen honda yeni civiclerini direk fabrika çıkışı LPG li üretmeye başladı
Araç LPG de giderken örneğin benzin 70km var diyor. 70ten aşağı düşmez. Hep 70i gösterir.
Bir depoyla 640 km giderim. 5-6 defa denedim. Yakıt tüketimi 9-10 litre. Bu haliyle diğer 1.6 benzinlilere göre çok da fazla yakmıyor. Arıza durumu şimdilik yok. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Lüksü, sağlamlığı, genişliği, sessizliği insanı mutlu ediyor.
yanlış 70 km bitince sapıtıyor beyin . sonra aracı stop edip tekrar çalıştırdığınızda yeni verileri tekrar yol bilsayarı ekrana yansıtıyor..
bizim corollalarda gidikçe azalıyor taki sıfıra kadar fakat kontağı açıp kapatınca yine sıfırlamıyor.ilk başlarda kafayı buna baya takmıştım her defasında 10 liralık benzin alıyordum ondan sonra range kendine geliyordu sonra aman yav dedim. artık bakmıyorum bile ama ortalama yakıt neredeyse sıfır hata ölçüm yapıyor gazda buda çok hoşuma gidiyor.