0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık sade ve güzel olmuş..
Oldum olası sevemedim cam rüzgarlığını, yanlış anlamayın en yakınlarıma bile söylerim bunu ama taksici modu gibi geliyor bana.. Daha arabam yeniyken heyecanla forumun da etkisiyle tabii sipariş bile etmiştim 10 lira kapora bile bıraktım hatta ama vazgeçtim sonra almadım. Yağmurlu havalarda aracın havasız kalmaması için büyük nimet ama yok yani hoş durmuyor bence..
hakikatten güzel olmuş ellerinize sağlık. ben cam filmlerine pek güvenemiyorum. cam inip çıkarken çiziliyorlar matlaşıyorlar. tabiki film kalitesi ile de orantılı bu iş. en iyisi 3m herhalde.bence hepsi güzel özellikle sisler bayağı güzel bir hava katmış.sağlıcakla kalın.
Güzel detaylar olmuş, uygulama güzel. ama şu sislere sarı transpran filmi sevmedim. ben burdayım diyor ama şahsen beğenmedim. Mehmet bey de beğenmiş ama zevk işte, herkes farklı.Şu cam filmi yasağı konusunda benim bildiğim kalkan bir uygulama yok. Polis yine kesiyor, tabi vaktin bol uğraşırım dersen mahkeme mahkeme gezerim dersen itiraz yolu açık. Yeni bir durum var mı acaba?
az maaliyet guzel gorunum ellerinize saglik
çalıntı yahu bunlarrr güzel olmuş cantekin abi ellerine sağlık birde marşpiyer olsa güzel durur.
Hersey cok guzel plakalıklarınızıda degıstırısenız yada kullanmassanız daha ıyı olucandan emınım:)
abi para harcayıp da ne alcan kı yıne bunları yapcaksın zaten emın ol
birşey değil cantekin abi yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
eline saglık güzel olmuş.sis farlarındaki sarı kaplamayı nasıl yaptın.
Sizdeki kasaya (bendeki de aynı), arka stoplara led ve ön sislerin üstüne gündüz farı opsiyonu da mevcut. Tavsiye ederim.Led arka stophttp://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40283.0Gündüz farı.http://www.ebay.com/itm/09-10-TOYOTA-COROLLA-XRS-LE-LED-DRL-DAYTIME-RUNNING-SUPER-WHITE-FOG-LIGHTS-KIT-/261087310812?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2105537937538991107%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26
Maşallah çok güzel aracınız.Plakalık konusunda bende cıkarılması taraftarıyım çok güzel olacağına inanıyorum.Basma imkanınız varsa 3,5 cm yay ile çok daha oturaklı ve şık durur inanın.
Kırmızı logo hariç diğerlerini başarılı buldum. Nedense kırmızı logoyu bir türlü yakıştıramıyorum Toyotaya.