0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
..... beyazlara daha güzel durabilir taktım şu beyaz corollalara . gri aldığım için çok pişmanım çok
Al benden de o kadar. Beyaz hakkaten daha yakışıyor. Ben de pişmanım beyaz almadığıma.Ancak, makyajlı kasalara da çok yakışıyor beyaz. Bizim kasada beyaz çok az var piyasada.
inanın bende beyaz aldıgım için çokk mutluyum çokkkk...
Çok başarılı olmuş. Tebrikler... Bende benim Avensise müsait olduğum bir zaman aksesuar eklemeyi düşünüyorum. Aldığımdan beri kaput bile açmadım bakım yaptırmam lazım.
allah mutluluğunuzu bozmasın . kazasız belasız sürüşler inş. Teşekkür ederm . bende ilk aldığım zaman hiç birşi yapmadım gerçii şimdidide öyle aham şaham birşi yaptığım söylenemez ama ufaktan birşilerde olsa aracı güzel gösteriyor
Ama yinede çok güzel olmuş. Küçük bir şey yapmış olabilirsin ama görünüşü büyük
güzel olmuş cantekin,sislerde ki sarı folyoyu farı sökmeden uyguladın sanırım.bende yapıştırmayı düşünüyoum da
maşallah aracınız hoş olmuş ufak detaylarla hoş bir görünüm elinize emeğinize sağlık
Aracınız gerçekten güzel duruyor. Güzel çalışma olmuş. Tebrik ederim. Bende bendeki aynı kasa siyah corollaya sislere sarı film çeksem nasıl durur acaba??
Bende sisleri mavi, kırmızı veya yeşil yaptırmayı düşünüyorum. Diğer bir sürücülere zararım olup olmayacağını araştıracağım, eğer zararım yoksa taktıracağım.Aslında sağ sis sarı, sol sis lacivertte olabilir.
Parkları falanda yeşil yap bari tam olsun