0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel olmuş Hemşerim Logoyu çok beğendim Beyaz aracada çok iyi durur diye düşünüyorum
Ümit çok güzel olmuş . Sakıncası yoksa logoyu nasıl yaptığını öğrenebilirmiyim . Birde bu panjurun makyajlı kasaya uyanını bulabilirmiyiz .
Öncelikle Teşekkür Ederim.Makyajlı Kasaya Uyacagını pek sanmıyorum. ama bir araştırıyım senin için. ama ilanda 2008 sonrası yazıyor. fakat eski kasa ve yeni kasa panjurlar arasında ebat farkı var. bu yüzden olmayabilir. Izgarayı taktığımdan 1 gün sonra bir kaç Corolla sahibi sordu bana nerden aldım diye onlarada getirttim 2 adet satıp montajını yaptım. logoya gelince ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-toyota-corolla-serisi-toyota-sport-on-izgara-logo-amblem-seti-83077064/detay/ bu adresten aldım daha ucuzda var fakat logonun montaj aparatlarını vermıyorlar. bu üründe somon ve vida ile gonderıyolar bunuda tavsiye ederim. başka modifikasyon&orjinal ürünlerine ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim toyota ürünlerimiz var. yakında Toyota Led Stop & Angel Far Satışına Başlıycam.
Ümit öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler .Ben logo derken toyota sport logosunu değil . Aracın kendi logosunun rengini sormuştum kendi orjnal logosuna kaplama veya boya gibi bir uygulama mı yoksa yeni bir logo mu ?
Pardon o zaman Logonun alt kısmı karbon kaplı, üst Toyota logosu ise Kırmızı Şeffaf Folyo ile kapladık.
Rica etsem kırmızı şefaf folyoyu nasıl kapladığını anlatabilirmisin yapabileceğim birşeyse bende düşünebilirim .
Tabikide. Araç Filim veya dış kaplama yapar yerlerde satılır folyo genellıkle.Malzemeler;Logo Boyutunda FolyoFolyoyu germek ve esnetmek için Fön makinası veya ısıtabileceğin bir cihazmaket bıçağıLogoyu komple yerinden çıkar. tabanından ayır toyota logosunu. güzelce bir temizle logoyu, tinerle silebilirsin mesela. neyse aldığın folyoyu logo üzerine fön makinası ile esneterek yapıştır kabarcık kalmayacak şekilde her yapıştırdığın yere soğuyana kadar parmağında baskı yap güzelce yapıştır. folyoyu logonun dış kenar kısımlarına doğru katla ve dışardan görünmeyecek şekilde maket bıçağı ile kes. logonun iç kısımlarını düzgünce izasına göre kes. sadece logonun üst kısmına foloyu yapıştır. bu 10 dk nı almıyacaktır.
Güzel olmuş ellerinize sağlık. Bu konuyu kime göstereceğimi iyi biliyorum.
Ümit anlatım için teşekkürler .Yapabilirmiyim bilmiyorum ama denemeye değer bir uygulama en kısa zamanda folyo tedarik edip deniceğim işallah üstesinden gelebilirim .
yaparsın zor birşey değil. ilk folyo uygulamam buydu benim
Deniceğim bakalım .Gerçi ben kendi işlerimi hep aksatırım bir şeyi yapacağım derim 2 seneyi bulur yapmam başkası bir şey istesin aynı gün içinde tamamdır . Terzi kendi söküğünü dikmez diye kim demişse tam benlik bir söz .
bende öyleyim. gelen araçlara bı yığın şey yapıyorum fakat benım araçta pek biirşey yok. şuan açık hava filtre üzerine çalısıyorum debimetreyi takıcağımız boruyu yapıyoruz
çok şık durmuş, havası değişmiş resmen...