Gönderen Konu: 2009 Corolla - Xrs Izgara Uygulaması + Toyota Sport Logosu  (Okunma sayısı 6105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yedek Parça Bizim İşimiz
    • Altın Yıldız
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 Corolla - Xrs Izgara Uygulaması + Toyota Sport Logosu
« Yanıtla #20 : Eylül 20, 2012, 10:04:37 »
hemşerim, (soyadın İslamoğlu olduğuna göre uzaktan da akrabamsın bu arada :)  )eline koluna sağlık, gayet güzel olmuş.
sermayem olsa, bizim Ardeşende bende bir modifiye dükkanı açmak isterdim, gerçekten iyi iş yapabilir, çevrede hiç yok çünkü bildiğim kadarıyla

Öncelikle teşekkürler.  evet rize ve çevresinde gelişmiş modifiye aksesuar satan yer yok. herkes aynı parçaları satıyor. yani bıktık artık tofaş parçaları gormekten. biz kendi yerimizde elimizden geldiğince yapıyoruz. talep olsa iş yerini doldururuz fakat talep yok. kış da geldi artık yaza kaldı. bir dahaki yaz yapmayı düşünüyoruz. şuan OffRoad üzerine çalışıyoruz. araç yükseltme, Beygir arttırma vb. işler. ilk kendi aracımız olan Toyota Hilux'u Yaptık Ve Yoğun İlgi Gördü. Zaten biliyosundur bu aralar Offroad'a ilgi çok burda. Şuanlık bu yoldayız seneye Büyük Şeyler Düşünüyoruz. Eğer Yolun Düşerse Uğra Çayeli Sanayi Sitesindeyiz :)
53DR397

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 20, 2012, 10:04:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Altın Yıldız
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 20, 2012, 10:07:55 »
Ve şuan Corolla'daki hedefimiz budur. photoshop üzerinde çalışma yaptık yakında uygulayacağız. ;)
53DR397

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '05
« Yanıtla #22 : Eylül 20, 2012, 21:12:07 »
Far karartma olsun da sarılıklar bence hoş durmaz gibi :DUR: ama zevk ve araç sizin iyi çalışmalar  :alkis:
Toyota Corolla E12 2005_____E36 3.20i Cabrio 1997

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Altın Yıldız
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 20, 2012, 22:32:13 »
Far karartma olsun da sarılıklar bence hoş durmaz gibi :DUR: ama zevk ve araç sizin iyi çalışmalar  :alkis:

jantlardakimi, aynalardakimi yoksa kapı eklerinde olanlardakimi kardesım. sence hangisi hoş durmaz? :)
53DR397

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #24 : Temmuz 31, 2013, 16:38:57 »
jantlardakimi, aynalardakimi yoksa kapı eklerinde olanlardakimi kardesım. sence hangisi hoş durmaz? :)
hocam bu panjuru nerden bulurum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 01, 2013, 02:22:57 »
far karartma doğru bir karar olacaktır ama diğer sarı karbonlar için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. apaçi işi olur biraz ama ayna kapaklarıda siyah karbonla kaplanırsa hoş durur. tavanıda siyah kaplamayı düşünebilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '08
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 02, 2013, 13:20:07 »
Aracıma Xrs Izgarası Aldım 2 Gün Önce. Knedim Tamponu Söküp Uyguladım Cuk diyede oturdu tek sorunu eski ızgaranın yukarı tarafında radyatör üst kısmını kapatan yer vardı. bu xrs ızgarada o yok. ama yinede görünüş bakımından çok değiştirdi ben beğendim. bir adet de toyota sport logosu aldım  toplam 190 TL ye aldım hepsini. ürünler güzel ve sağlam tavsiye ederim.  :)

fotoğraflarını yükliyeceğim...

gayet başarılı bir çalışma olmuş gerçekten.yalnız verdiğiniz linklere tıkladığımda ilanla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. :(
tek sorun olarak bahsetmiş olduğunuz konuyuda biraz acarsanız cok yardımcı olucaksınız cunku gördüğüm kadarıyla araçlarımız aynı bu ızgarayı dısarda nereden bulabilirim fiyatlar hep aynımıdır yardım ve bilgilerinizi rica eder,iyi günler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '08
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 02, 2013, 13:22:38 »
Ve şuan Corolla'daki hedefimiz budur. photoshop üzerinde çalışma yaptık yakında uygulayacağız. ;)

bu far karartmayı nasıl yaptınız acaba nerde nasıl yaptırabilirim?