0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla'nın arkası neden o kadar dar yahu?! =/" ÖN MOTOR KAPUTUNDA BOYA VARDIR "şu ibare de olmasa direk Corolla derim Mesut abi..
otomatik benzinli aurisim var düşünürseniz.
Aradın mı peki Corolla için nedenini söyledi mi?
Öhhöömm öhöm. (Dediğime geldiniz öksürüğü) Abicim araştırmalara giriyorum bende, Özellikle Ortaköy Toyotaya gideceğim söyleyeceğim dönüş yaparlar muhakkak.
meut abi sana avensis yakışır
Auris'in yeni kasası çıkacağı için sıfırı 45 liraya düşmüşken 35 - 36 lira fazla gibi geldi bana !!
mesut, doğuş otodaki arkadaşda 2009- yada 2010 auris d-4 elegant vardı... bir ara satıyorum demişti, telefonu meşgül görüşeyim bkalım son durumu nedir... sana yazarım...
Mesut abi Nesli ablanın da ilanı vardı. Manuel ama ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2008-model-dizel-auris-3-sahibini-bekliyorrr-98769919/detay/
mesut abi otm olmasa al bizim arabadan lpg de 14 krş
yahu dizel comfort extra aurise 36000 biraz fazla gibi geldi bana...bu aralar fiyatlar çok yüksekten uçuyor yahu...bence kurban bayramının geçmesini bekle abi, ondan sonra fiyatlar biraz daha düşebilir...
2009 auris d4 elegant, 35,000 km de (19.000 km de 1,5 yıl önce kendi 2. el olarak aldı) bakımları sektirmeden yaptırmış, muayenesi 1 ay önce yaptırılmış... yalnız otoparkda sol çamurluk sürtmesi var... 39 bin dedi...renk füme
36.000tl'ye Sıfır Auris veriyorlar.