Gönderen Konu: Auris veya Corolla arıyorum :)  (Okunma sayısı 4154 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris veya Corolla arıyorum :)
« Yanıtla #20 : Eylül 11, 2012, 13:08:00 »
Abi yukarıda Muhammet abinin bahsettiği araç için dedim, 36'a bırakıyorlar 1.33 ü ondan dolayı hemen niye kızıyon abi. Dur bi dinle yapma etme. :D
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 11, 2012, 13:08:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 11, 2012, 13:08:58 »
Ben Beren'e hic yakmayan full otomatik aldim, siz kendi derdinize yanin :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 106000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 11, 2012, 13:13:01 »
Dizel otomatik varmı :D yok ozaman yakışmaz :D ne için istediğimi yazdım işe gidip gelirkende kullanıcam günde 90km ;)

Serdar bey dizel ve otomatikten bahsediyorum benzinli değil

Muhammet abi 6 vitesli ise istemem 5 vitesli arıyorum makyajsız kasa,  otomatikmi birde ?
Dizel 46,900 yazan aracı , satıcı en son 45000 tl ye bıraktı ! 49,100 olan M/M olan aracıda 48000'e indirirler diye düşünüyorum.! Tercih sizin..Bilginize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 11, 2012, 13:22:03 »

Muhammet abi 39 bin çok bana abi :( okadar açılamam mağlesef.  39 bin TL lik alacak olsam düşünmeden bagaj hacmi yüzünden corolla alırım :D

söylemeyi atladım mesut,  araç dizel otomatikdi... doğru diyorsun 2. elde o para çok... doğuşdaki arkadaş aurisi satınca muadili olacak ve binilecek araç bulamıyormuş, işin içinde olunca seçenekleri çoğaltıyorlar sanırım...  ses tonundan hevesi kaçtığı için satmaya biraz uzak durduğunu hissetim... ama sen denilen fiyata bulursun, ilanlara iyi yoğunlaşmak gerekiyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 11, 2012, 13:42:56 »
abi ben otomatik kısmının o kadar önemli olduğunu geç farkettim :) Hayırlısıyla bulursun inşallah abicim :)
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #25 : Eylül 11, 2012, 13:44:45 »
miilet uçmuş yahu ben 4 ay önce 2008 model 71.000 1.4 d4d elegant manuel aurisimi 36 a sattım diye seviniyordum. millet M/M Viteslisine ne paralar çekmiş şaka gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 11, 2012, 15:59:47 »
miilet uçmuş yahu ben 4 ay önce 2008 model 71.000 1.4 d4d elegant manuel aurisimi 36 a sattım diye seviniyordum. millet M/M Viteslisine ne paralar çekmiş şaka gibi

Aynen öyle millet uçmuş, geçen sene bende bu sıralar araba arıyordum. 2. el dizel aurislere bakarken ne fiyatlar vardı. 2010 model dizel aurise 24.250 EURO diyen vardı. Sıfırından daha pahalıydı. 2011 model dizel aurisler 43-44 bin tl istiyorlardı. O zaman liste fiyatı 48.000 TL C.Extrayı 44.900 TLye zaten 2012 model olarak alabiliyorken bunların 2.el araçlarına bu kadar para istemeleri çok şaşırttı beni.

Mesut kardeşim, hiç aklında olmayan bir arba alırsın demiştim, sen sıfır auris alırsın merak etme :) 46-47 bin düşünürsen yeğenle konuşup sana son fiyat alabilirim.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 11, 2012, 20:04:10 »
Hasan abi yok kesinlikle rakam 35 000 ini aşmamalı :) sıfır aurisi yeni kasa çıkınca alıcam biraz bekleyip makyajlanınca :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 11, 2012, 20:26:48 »
hayırlı olsun mesut sımdıden döndun geri dükkana
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #29 : Eylül 11, 2012, 21:09:18 »
bende 2008 veya 2009 model 50000 km ye kadar d4d arıyorum en fazla 35000 tl olacak bilginize :D :D :D
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #30 : Eylül 12, 2012, 00:31:42 »
Aynen öyle millet uçmuş, geçen sene bende bu sıralar araba arıyordum. 2. el dizel aurislere bakarken ne fiyatlar vardı. 2010 model dizel aurise 24.250 EURO diyen vardı. Sıfırından daha pahalıydı. 2011 model dizel aurisler 43-44 bin tl istiyorlardı. O zaman liste fiyatı 48.000 TL C.Extrayı 44.900 TLye zaten 2012 model olarak alabiliyorken bunların 2.el araçlarına bu kadar para istemeleri çok şaşırttı beni.

Mesut kardeşim, hiç aklında olmayan bir arba alırsın demiştim, sen sıfır auris alırsın merak etme :) 46-47 bin düşünürsen yeğenle konuşup sana son fiyat alabilirim.

şimdi fanatikler saldırcak ama gram umrumda değiller. Bence  parasını hak etmeyen araçlar bizde toyota kalıtesıne güvenip aldık ama montajdanmıdır nedir çok fark var corolla arasında bizim ılk aldığımzda tık ses gelmıyordu., 2 ay sonra konsolda, pandizottan ses gelmeye başladı.Hele o iç plastığı çok dandik binene tembıh etmek zorunda kalıyordum dıkkat et çiziliyor dıye ama o kadar dıkkat etmeme ragmen vıtesın altındaki gri kısım soyuldu şöför tarafındaki bardaklık kapalıyken ses yapmaya başlayınca anladımki elden çıkarmak gerekicek :) aurisin bence corolladan tek buyuk artısı var. oda ses sistemi bariz daha kalıtelı corolladan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Eylül 12, 2012, 07:01:53 »

şimdi fanatikler saldırcak ama gram umrumda değiller. Bence  parasını hak etmeyen araçlar bizde toyota kalıtesıne güvenip aldık ama montajdanmıdır nedir çok fark var corolla arasında bizim ılk aldığımzda tık ses gelmıyordu., 2 ay sonra konsolda, pandizottan ses gelmeye başladı.Hele o iç plastığı çok dandik binene tembıh etmek zorunda kalıyordum dıkkat et çiziliyor dıye ama o kadar dıkkat etmeme ragmen vıtesın altındaki gri kısım soyuldu şöför tarafındaki bardaklık kapalıyken ses yapmaya başlayınca anladımki elden çıkarmak gerekicek :) aurisin bence corolladan tek buyuk artısı var. oda ses sistemi bariz daha kalıtelı corolladan

Sana aynen katılıyorum Taylan, Sonkar da tets sürüşü yaptığım bir Auris vardı. O el freninin olduğu yer çiziklerle doluydu, şoför kapısının açma kolunun orasında yer yer gri kaplama çıkmış, alttan siyah plastik görünüyordu. Auristen vazgeçmemin en büyük sebeplerinden birisi turodan dolayı yağ eksiltmesi ve konsolun çok çabuk çizilmesi ve yıpranması.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Eylül 12, 2012, 07:10:50 »
Hasan abi yok kesinlikle rakam 35 000 ini aşmamalı :) sıfır aurisi yeni kasa çıkınca alıcam biraz bekleyip makyajlanınca :D :D
O zaman seni en az 2-3 sene götürecek birşey alman lazım. İnşallah gönlüne göre ve bütçene göre uygun birşey bulursun. 2. elde çok dikkatli ol, geçen sene bende 2. ellere bakarken uygun fiyatlıların çoğu pert yada ağır hasarlı araçlardı. Auris sahipleri 2. elde ederinden fazla fiyat istiyorlar. "Auris, Toyota'nın altın çocuğu" bundan etkileniyorlar galiba. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #33 : Eylül 12, 2012, 07:14:51 »
Sana aynen katılıyorum Taylan, Sonkar da tets sürüşü yaptığım bir Auris vardı. O el freninin olduğu yer çiziklerle doluydu, şoför kapısının açma kolunun orasında yer yer gri kaplama çıkmış, alttan siyah plastik görünüyordu. Auristen vazgeçmemin en büyük sebeplerinden birisi turodan dolayı yağ eksiltmesi ve konsolun çok çabuk çizilmesi ve yıpranması.

şükür ne corollada ne auriste turbodan dolayı sıkıntı yaşamadık.gram yağma yakma olmadı ne corollada ne auriste bu saydığım olayları yaşamasaydım büyük ihtimal hala bınerdım aurise çünkü temız arabaydı ama o iç plastık kalitesı ve izolasyon sorunu benı delirtti misal bakıyorumda corolla'nın hiç iç plastığınde çizik yok onuda aynı şekilde kullanıyoruz.Bariz montaj farkı var bu arada bizim corolla son nesil japon montaj.2007-2009 corollala güney africa montajı onlarda nasıl iç plastık durumu acaba.

Yalnız çok güzel fiyata verdım aurisi rekor kar etmiştik buda toyotanın türkiyedeki piyasa değerinden kazanıyor sanmıyorum başka bir araçtan bu kadar kar elde edeceğimi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Eylül 12, 2012, 07:32:11 »
hayırlı olsun mesut sımdıden döndun geri dükkana

eyvallah Tuncayım valla iyice uzak kaldım konulardan araba olmayınca sadece takip ediyorum yazı yazmıyorum foruma pek :D  inşallah gönlüme göre bişey bulabilirm :D

O zaman seni en az 2-3 sene götürecek birşey alman lazım. İnşallah gönlüne göre ve bütçene göre uygun birşey bulursun. 2. elde çok dikkatli ol, geçen sene bende 2. ellere bakarken uygun fiyatlıların çoğu pert yada ağır hasarlı araçlardı. Auris sahipleri 2. elde ederinden fazla fiyat istiyorlar. "Auris, Toyota'nın altın çocuğu" bundan etkileniyorlar galiba. :)

Hasan abi dikkatli oluyorum zaten expertiz mutlaka yaptırırım ve ses tonunu beyenmediğim insanı birdaha aramıyorum zaten :D

şükür ne corollada ne auriste turbodan dolayı sıkıntı yaşamadık.gram yağma yakma olmadı ne corollada ne auriste bu saydığım olayları yaşamasaydım büyük ihtimal hala bınerdım aurise çünkü temız arabaydı ama o iç plastık kalitesı ve izolasyon sorunu benı delirtti misal bakıyorumda corolla'nın hiç iç plastığınde çizik yok onuda aynı şekilde kullanıyoruz.Bariz montaj farkı var bu arada bizim corolla son nesil japon montaj.2007-2009 corollala güney africa montajı onlarda nasıl iç plastık durumu acaba.

Yalnız çok güzel fiyata verdım aurisi rekor kar etmiştik buda toyotanın türkiyedeki piyasa değerinden kazanıyor sanmıyorum başka bir araçtan bu kadar kar elde edeceğimi :)

Taylanım ben onun heryerini karbon kaplarım merak etme sen :D torpidoyu Corollamdaki gibi söker yine içine komple yalıtım yaparım :D Corollanın ön göğüsünü hava yastıklarına ve hava kanallarına kadar komple sökmüştüm isjkelet kalana kadar ve yalıtım yapmıştım tık ses yoktu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Eylül 12, 2012, 08:24:59 »
Abi şu an Auris almanın istememin en büyük sebeplerinden biri de, bir aurise neler yapılabilir onu görmek...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Eylül 12, 2012, 08:36:53 »
Oğuzhan artık bebekte var valla pek bişey yapmam jant lastik ve yay birde rüzgarlık şart tabi birde cam filmi ama başka hiçbirşeyine dokunmam :D