0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dizel otomatik varmı yok ozaman yakışmaz ne için istediğimi yazdım işe gidip gelirkende kullanıcam günde 90km Serdar bey dizel ve otomatikten bahsediyorum benzinli değilMuhammet abi 6 vitesli ise istemem 5 vitesli arıyorum makyajsız kasa, otomatikmi birde ?
Muhammet abi 39 bin çok bana abi okadar açılamam mağlesef. 39 bin TL lik alacak olsam düşünmeden bagaj hacmi yüzünden corolla alırım
miilet uçmuş yahu ben 4 ay önce 2008 model 71.000 1.4 d4d elegant manuel aurisimi 36 a sattım diye seviniyordum. millet M/M Viteslisine ne paralar çekmiş şaka gibi
Aynen öyle millet uçmuş, geçen sene bende bu sıralar araba arıyordum. 2. el dizel aurislere bakarken ne fiyatlar vardı. 2010 model dizel aurise 24.250 EURO diyen vardı. Sıfırından daha pahalıydı. 2011 model dizel aurisler 43-44 bin tl istiyorlardı. O zaman liste fiyatı 48.000 TL C.Extrayı 44.900 TLye zaten 2012 model olarak alabiliyorken bunların 2.el araçlarına bu kadar para istemeleri çok şaşırttı beni. Mesut kardeşim, hiç aklında olmayan bir arba alırsın demiştim, sen sıfır auris alırsın merak etme 46-47 bin düşünürsen yeğenle konuşup sana son fiyat alabilirim.
şimdi fanatikler saldırcak ama gram umrumda değiller. Bence parasını hak etmeyen araçlar bizde toyota kalıtesıne güvenip aldık ama montajdanmıdır nedir çok fark var corolla arasında bizim ılk aldığımzda tık ses gelmıyordu., 2 ay sonra konsolda, pandizottan ses gelmeye başladı.Hele o iç plastığı çok dandik binene tembıh etmek zorunda kalıyordum dıkkat et çiziliyor dıye ama o kadar dıkkat etmeme ragmen vıtesın altındaki gri kısım soyuldu şöför tarafındaki bardaklık kapalıyken ses yapmaya başlayınca anladımki elden çıkarmak gerekicek aurisin bence corolladan tek buyuk artısı var. oda ses sistemi bariz daha kalıtelı corolladan
Hasan abi yok kesinlikle rakam 35 000 ini aşmamalı sıfır aurisi yeni kasa çıkınca alıcam biraz bekleyip makyajlanınca
Sana aynen katılıyorum Taylan, Sonkar da tets sürüşü yaptığım bir Auris vardı. O el freninin olduğu yer çiziklerle doluydu, şoför kapısının açma kolunun orasında yer yer gri kaplama çıkmış, alttan siyah plastik görünüyordu. Auristen vazgeçmemin en büyük sebeplerinden birisi turodan dolayı yağ eksiltmesi ve konsolun çok çabuk çizilmesi ve yıpranması.
hayırlı olsun mesut sımdıden döndun geri dükkana
O zaman seni en az 2-3 sene götürecek birşey alman lazım. İnşallah gönlüne göre ve bütçene göre uygun birşey bulursun. 2. elde çok dikkatli ol, geçen sene bende 2. ellere bakarken uygun fiyatlıların çoğu pert yada ağır hasarlı araçlardı. Auris sahipleri 2. elde ederinden fazla fiyat istiyorlar. "Auris, Toyota'nın altın çocuğu" bundan etkileniyorlar galiba.
şükür ne corollada ne auriste turbodan dolayı sıkıntı yaşamadık.gram yağma yakma olmadı ne corollada ne auriste bu saydığım olayları yaşamasaydım büyük ihtimal hala bınerdım aurise çünkü temız arabaydı ama o iç plastık kalitesı ve izolasyon sorunu benı delirtti misal bakıyorumda corolla'nın hiç iç plastığınde çizik yok onuda aynı şekilde kullanıyoruz.Bariz montaj farkı var bu arada bizim corolla son nesil japon montaj.2007-2009 corollala güney africa montajı onlarda nasıl iç plastık durumu acaba.Yalnız çok güzel fiyata verdım aurisi rekor kar etmiştik buda toyotanın türkiyedeki piyasa değerinden kazanıyor sanmıyorum başka bir araçtan bu kadar kar elde edeceğimi