Gönderen Konu: Paçalıklarımız artık beyaz ve kendi çapımızda detay temizlik :)  (Okunma sayısı 4505 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Güneş vs bir çok etkenden kaynaklı siyahtan pis bir griye dönmüş olan paçalıklarımızı gövde rengimiz olan beyaza boyadım  :)

Paçalıklarla işimiz bittikten sonra hemen bir yıkama ardın hızlı cila uygulaması :)

Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
bu kasada çok güzel durmuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
maşallah çok temize benziyor güzel günlerde kazasız belasız binersiniz inş
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Ercü arabanın hakkını veriyorsun düşük maliyetle güzel şeyler ortaya çıkarıyorsun ellerine sağlık :alkis:

benim araç için ledli gündüz farı sparişi verdim umarım montojında ve bağlantısında sıkıntı yaşamam ;)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
bu kasada çok güzel durmuş

Çok teşekkürler :)

maşallah çok temize benziyor güzel günlerde kazasız belasız binersiniz inş

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :)

Ercü arabanın hakkını veriyorsun düşük maliyetle güzel şeyler ortaya çıkarıyorsun ellerine sağlık :alkis:

benim araç için ledli gündüz farı sparişi verdim umarım montojında ve bağlantısında sıkıntı yaşamam ;)

Teşekkür ederim  Selman abicim bende düşünüyordum ama takacak güzel bir yer bulamadım boşverdim :)  Şu aralar fazla para harcayacak durumum olmuyor öyle ufak ufak dokunuyorum abicim :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
sol kasalara gerekte yok bence sis farları yeteri kadar şık duruyor. Benim terranın o kısmını boş gördükçe canım sıkılıyor :) babamın 2005 corollasında alıştım sislere 1.5 yıldır benım düldülle beraberiz ama hem maddi olarak açılmak istemiyorum hemde vakit bulamıyorum uğraşacak. :(
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
sol kasalara gerekte yok bence sis farları yeteri kadar şık duruyor. Benim terranın o kısmını boş gördükçe canım sıkılıyor :) babamın 2005 corollasında alıştım sislere 1.5 yıldır benım düldülle beraberiz ama hem maddi olarak açılmak istemiyorum hemde vakit bulamıyorum uğraşacak. :(

Valla ben öndeki al tarafta panjuru petekli yapıp arkasına gündüz düşünüyorum ama daha o kadar zengin olamadım öğrenci haliyle yapılamıyor malesef abicim :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
m3 spoiler :D
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
güzel olmuş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 106000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
Aracanız Maşallah çok güzel, Ön plakayı değiştirmekte fayfa var,çizik hoş durmuyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
özentiii ilke'den gördün dimi :D :D :rofl: kardeşim cok güzel olmus ellerine sağlık sana da bak app plaka yapalım bırde m3 tamamdır :D
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ellerine sağlık Ercü çok güzel olmuş. Maşallah kazasız belasız kullan.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
m3 spoiler :D

Birazdan veriyorum siparişi :D

güzel olmuş :)

Çok teşekkür ederim :)

özentiii ilke'den gördün dimi :D :D :rofl: kardeşim cok güzel olmus ellerine sağlık sana da bak app plaka yapalım bırde m3 tamamdır :D

Yok be olum ya İlke yaptı mı ki benim  kuzen yapmıştı sende yap sende yap diye tutturdu istanbula geldiğimde geçen gün ordan yani :)

Ellerine sağlık Ercü çok güzel olmuş. Maşallah kazasız belasız kullan.
Teşekkürler Hasan abicim iyi dileklerin için çok sağol umarım sende astrayı kazasız belasız cezasız kullanırsın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ercü güzel hatta çok şık olmuş.. paçalıklar o kadar işlevsel bişey ki, çamur ve küçük taşların yanlara sıçramasını engelliyor.. güle güle kullan kardeşim :)
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercü güzel hatta çok şık olmuş.. paçalıklar o kadar işlevsel bişey ki, çamur ve küçük taşların yanlara sıçramasını engelliyor.. güle güle kullan kardeşim :)

Aynen öyle valla Mesut abicim Orçun falan sök diyor ama sökünce garip oluyor hem güzel oluyor değişik oluyor hemde kötü oluyor boş gözüküyor çözemedim bu işi bende boyama yoluna gittim :) Çok teşekkür ederim bu arada :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Buda geri vites ışıklarımızın yeni hali :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi

:D :D  çok güzel olmuş ercüment ellerine sağlık :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
:D :D  çok güzel olmuş ercüment ellerine sağlık :D

Teşekkür ederim İlke :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Buda geri vites ışıklarımızın yeni hali :)

>
kanka eski halı nasıldı ki ?
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
ercü bindiğinden çok yıkıyorsun şu arabayı yahu...
gerçi sen de haklısın, ehliyetin yoksa ve arabayla zaman geçirmek istiyorsan en iyi seçenek bu heralde :)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...