0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ercü bindiğinden çok yıkıyorsun şu arabayı yahu...gerçi sen de haklısın, ehliyetin yoksa ve arabayla zaman geçirmek istiyorsan en iyi seçenek bu heralde
kanka eski halı nasıldı ki ?
Böyleydi Serdar Bu senenin sonunda artık hem yıkayıp hem bineceğim inşallah abicim Dediğin gibi ehliyet yok birde çok kirliydi beyazıma yakışmayan birgörüntüydü bende 6 saat civarında uğraştım işte
6 saat mi ? Napiyosun haci ole arabaya motor bloklarini falan da mi temizliyorsun
Baya canın sıkılmıştı anlaşılan Ellerine sağlık
Bu senenin sonunda artık hem yıkayıp hem bineceğim inşallah abicim Dediğin gibi ehliyet yok birde çok kirliydi beyazıma yakışmayan bir görüntüydü bende 6 saat civarında uğraştım işte
Ercü eline koluna sağlık. seni en iyi anlayanlardan biri benim. babam aracı vermiyordu ehliyetim yokken, bende yıkamakla vakit geçirirdim araba başında. ister inan, ister inanma; bir defasında 1,5 gün sürdü araç temizliği yazlıktaydık, cumartesi tüm gün ve pazar öğlene kadar. verdiğim molalar sadece yemek ve uyku hatırladıklarım arasında; ön tamponu sökmüştüm, plakayı sökmüştüm, ön koltuğu sökmüştüm, kalorifer üfleme peteklerini sökmüştüm araç 2004 renault kangoo ydu bu arada
yok o iş öyle olmuyor...binmeye başlayınca bu kadar uğraşmazsın temizlikle, demedi deme
4 gün?? yav ben yer döşemeleri sökmüştüm, metale inmiştim 1,5 günde (gerçi kangoo heryeri kolay sökülüyor. parçaları versinler, montajı sen yap. ikea gibi, lego gibi bişey) o dediğinde aynen öyle. ben pırıl pırıl ederdim, babamda kullanırdı. haftaya araç sanki temizlenmemiş gibi. bana babam bir kere bile "aracı yıkar mısın oğlum" demedi üstelik seviyoruz bu işi. ekimde benim ehliyet 8. yılını dolduracak. hala daha psikopat gibi araba temizlerim
yakışmış