Gönderen Konu: Paçalıklarımız artık beyaz ve kendi çapımızda detay temizlik :)  (Okunma sayısı 4504 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
ercü bindiğinden çok yıkıyorsun şu arabayı yahu...
gerçi sen de haklısın, ehliyetin yoksa ve arabayla zaman geçirmek istiyorsan en iyi seçenek bu heralde :)
+1 tam beni anlatmışsın abi :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
kanka eski halı nasıldı ki ?

Böyleydi Serdar :)

ercü bindiğinden çok yıkıyorsun şu arabayı yahu...
gerçi sen de haklısın, ehliyetin yoksa ve arabayla zaman geçirmek istiyorsan en iyi seçenek bu heralde :)

Bu senenin sonunda artık hem yıkayıp hem bineceğim inşallah abicim :) Dediğin gibi ehliyet yok birde çok kirliydi beyazıma yakışmayan bir görüntüydü bende 6 saat civarında uğraştım işte :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 151234
  • Model Yılı: '04
  • 189 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi

Böyleydi Serdar :)

Bu senenin sonunda artık hem yıkayıp hem bineceğim inşallah abicim :) Dediğin gibi ehliyet yok birde çok kirliydi beyazıma yakışmayan bir
görüntüydü bende 6 saat civarında uğraştım işte :)

6 saat mi ? Napiyosun haci ole arabaya motor bloklarini falan da mi temizliyorsun  :lol:
Kalite + Konfor + Güven + Yakıt = AVENSİS ;)

Safkan BEYAZZ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
6 saat mi ? Napiyosun haci ole arabaya motor bloklarini falan da mi temizliyorsun  :lol:

Onu istanbula gitmeden önce yaptım :D  Cila yaptım olum parlaklığı görmüyor musun :D Birde arka tamponu söktüm arkadaki giderler tıkanmış gibiydi çok fazla kum çakıl çamur birikmişti onları temizledim o kadar ister istemez sürdü :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Baya canın sıkılmıştı anlaşılan :) Ellerine sağlık
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Baya canın sıkılmıştı anlaşılan :) Ellerine sağlık

Valla sıkılmıştı Mehmet Ali abi uğraştım öylece :) Teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Calm down. The king is back
  • Kilometre: 132000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ercü eline koluna sağlık. seni en iyi anlayanlardan biri benim. babam aracı vermiyordu ehliyetim yokken, bende yıkamakla vakit geçirirdim araba başında. ister inan, ister inanma; bir defasında 1,5 gün sürdü araç temizliği  :lol:  :lol: yazlıktaydık, cumartesi tüm gün ve pazar öğlene kadar. verdiğim molalar sadece yemek ve uyku :) hatırladıklarım arasında; ön tamponu sökmüştüm, plakayı sökmüştüm, ön koltuğu sökmüştüm, kalorifer üfleme peteklerini sökmüştüm  :D  :D araç 2004 renault kangoo ydu bu arada
Toyota Avensis 2011 Elegant Extra Multidrive-S

Turbonun kesildiği 4.000 devirden sonra bizim atmosferik hayatımız başlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi

Bu senenin sonunda artık hem yıkayıp hem bineceğim inşallah abicim :) Dediğin gibi ehliyet yok birde çok kirliydi beyazıma yakışmayan bir görüntüydü bende 6 saat civarında uğraştım işte :)
yok o iş öyle olmuyor...
binmeye başlayınca bu kadar uğraşmazsın temizlikle, demedi deme ;)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercü eline koluna sağlık. seni en iyi anlayanlardan biri benim. babam aracı vermiyordu ehliyetim yokken, bende yıkamakla vakit geçirirdim araba başında. ister inan, ister inanma; bir defasında 1,5 gün sürdü araç temizliği  :lol:  :lol: yazlıktaydık, cumartesi tüm gün ve pazar öğlene kadar. verdiğim molalar sadece yemek ve uyku :) hatırladıklarım arasında; ön tamponu sökmüştüm, plakayı sökmüştüm, ön koltuğu sökmüştüm, kalorifer üfleme peteklerini sökmüştüm  :D  :D araç 2004 renault kangoo ydu bu arada

Valla çok iğrenç bir duygu abicim ya hani arabayla uğraşıyorsun ediyorsun fıstık gibi oluyor sonra babam 1 hafta biniyor ediyor gidiyor geliyor bir bakmışsın araba yine aynı durumda böyle küplere biniyorsun kendini dağlara daşlara vurup bir daha dönesin gelmiyor fakat nereye hooop diyorlar araba çok kirlenmiş el atıversen oğlum falan kıramıyorsun hemde seviyorsun bu işi yine yıkıyorsun ediyorsun sonra yine aynı şeyler oluyor kısır döngü bu ehliyet alana kadar :D

Senin yine iyi sürmüş geçen sene 4 gün sürmüştü kapı içleri yalıtımlar boyalar yapıştırmalar ayarlar iç temizlik dış temizlik cila falan hatta farlara jdm olayını yola çıkmadan yarım saat önce mi 1 saat önce mi ne yapmıştım yalan olmasın :D

yok o iş öyle olmuyor...
binmeye başlayınca bu kadar uğraşmazsın temizlikle, demedi deme ;)

Yok Oğuzhan abicim bende de Türkay abiyle aynı huy var ne kadar iyi bilemiyecem de mutlaka araba temiz olacak dışı biraz pis olsun çıldırıyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Calm down. The king is back
  • Kilometre: 132000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
4 gün??  :o yav ben yer döşemeleri sökmüştüm, metale inmiştim 1,5 günde (gerçi kangoo heryeri kolay sökülüyor. parçaları versinler, montajı sen yap. ikea gibi, lego gibi bişey) :D :D
o dediğinde aynen öyle. ben pırıl pırıl ederdim, babamda kullanırdı. haftaya araç sanki temizlenmemiş gibi. bana babam bir kere bile "aracı yıkar mısın oğlum" demedi üstelik :)
seviyoruz bu işi. ekimde benim ehliyet 8. yılını dolduracak. hala daha psikopat gibi araba temizlerim  :lol:  :lol:
Toyota Avensis 2011 Elegant Extra Multidrive-S

Turbonun kesildiği 4.000 devirden sonra bizim atmosferik hayatımız başlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
4 gün??  :o yav ben yer döşemeleri sökmüştüm, metale inmiştim 1,5 günde (gerçi kangoo heryeri kolay sökülüyor. parçaları versinler, montajı sen yap. ikea gibi, lego gibi bişey) :D :D
o dediğinde aynen öyle. ben pırıl pırıl ederdim, babamda kullanırdı. haftaya araç sanki temizlenmemiş gibi. bana babam bir kere bile "aracı yıkar mısın oğlum" demedi üstelik :)
seviyoruz bu işi. ekimde benim ehliyet 8. yılını dolduracak. hala daha psikopat gibi araba temizlerim  :lol:  :lol:

Ben 1 kere duydum yıkadım ondan sonra söylemeye fırsat bulamadan cilasını bile yapıyorum :D vvt-i'ın motoru lego gibi çok eğlenceli yakında emme manifoldunu sökeceğim tekrar mesela :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
yakışmış
Adanalı Ölünce Cennete Giderse Mangal İcin Cehennemin Kapısından Ayrılmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti