0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende aynısını yasadım git ehliyet kursuna söyle onlardan bilgi al
ilke b sınıfı ehliyet kursuna yazılabilmen için 18 yaşını doldurman gerekiyor yani 11/09/2013 te herhangi bir kursa gidip ehliyet almak için başvuruda bulunabilirsin.17 yaşını doldurmak motorsiklet ehliyeti almak için yetiyor.corollalar c sınıfına giriyor ama b sınıfı ehliyeti olan otomobillerin hepsini kullanabilir yani sınıfı önemli değil.b sınıfı ehliyeti olanlar otomobil,kamyonet,lastik tekerlekli traktör birde minibüs kullanabilir doğum günün kutlu olsun
Okan küçük bir düzeltme; B sınıfı ehliyet sadece binek otolar ile minibüs kullanılır. Traktör için F sınıfı ehliyete ihtiyaç vardır. Kamyonet için ise C sınıfı ehliyete ihtiyaç var. B sınıfı ile sadece VW Cady, Ford Connect gibi küçük araç olup da ruhsatta kamyonet yazan araçları kullanabilirsin.
Seyit abi B sınıfı ehliyet ile traktör kullanılabiliyor bizzat ben kullanıyorum .
Yaşını tamamen doldurmadan sınava giremiyorsun. Atıyorum mart ayı dogumlusun mayısta sınav varsa nisanda yazılırsın kursa.
ona bakılırsa ben ehliyetsiz de kullanıyorum
Seçkin dikkat et yakalanma öperler .
9 senedir yakalanmadım ehliyeti de alıyoruz zaten 1-2 aya kadar. bu süre zarfında öptürmemeye dikkat etcez
ben yaşımı doldurmadan 10 gün önce yazıldım
Ben 2 ay önce yazılmıştım 22 ocak 'ta 18 yasımı doldurdum 8 subatta sınava girdim kursa kaydolmak ve derslere gırmek için 18 i doldurmak gerekmıyor sanırsam cunku ben 17 yasındaydım kursa giderken. kurs bitti, yaşımı doldurdum sınava girdim. hatta lise sonda ehliyetım vardı