0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben yaşımı doldurmadan 10 gün önce yazıldım
İlke bütün binek araçlar ve hatta minibüsler dahil B sınıfı ehliyet gerektirir. Gerçi sanırım önümüzdeki sene ehliyet alma işi değişiyor ama. En iyisi bir kursa giderek hatta ehliyet kurslarının birisinin web sitesinden bile öğrenebilirsin. Not: Bu arada doğum günün kutlu olsun. Nice yaşlara.
ilke b sınıfı ehliyet kursuna yazılabilmen için 18 yaşını doldurman gerekiyor yani 11/09/2013 te herhangi bir kursa gidip ehliyet almak için başvuruda bulunabilirsin.17 yaşını doldurmak motorsiklet ehliyeti almak için yetiyor.corollalar c sınıfına giriyor ama b sınıfı ehliyeti olan otomobillerin hepsini kullanabilir yani sınıfı önemli değil.b sınıfı ehliyeti olanlar otomobil,kamyonet,lastik tekerlekli traktör birde minibüs kullanabilir doğum günün kutlu olsun
Ilke doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara .Ehliyetide 2013 te almaya hak kazanıyorsun tabi gerekli sınavlardan geçtikten sonra ben 1989 doğumluyum 2007 de aldım sen benden 6 yıl sonra doğmuşsun 2007+6=2013 en basit hesapla .
17 yaşını doldurduğuna göre A2 ehliyeti alabilirsin, ama motosiklet kulanabilirsin sadece...belki çevirmelerde de gözden kaçar yani ama şimdi yol göstermek gibi olmasın...
oğuzhan abi verdiğin bilgi için teşekkür ederim can sağlığım için motor kullanma taraftarı değilim Motor kullanmayıda sevmiyorum.
Abilerim hepinize çok teşekkür ederim. Sonuç olarak şunu anladım ehliyet kursuna önceden yazılabiliyorum fakat sınava yaşımı doldurduktan sonra girebiliyorum.Seneye ağustos gibi kursa yazılırım eylül veya ekimdede hangi aydaki sınava girerim bilmiyorum ehliyetimi alırım ve istanbulda olacak tüm buluşmalara katılırım
Hayır yazılamıyorsun 10.09.2013 tarihinden itibaren yazılabilirisn ekimdeki sınava girersin
hiç kullandın mı peki..?
Bir kere hondanın yarış motorunu kullandım abi arkadaşımın oda 250metre filan ondan sonra tövbe dedim
ne diyim... sen de bir garipsin...
http://www.ozasyasurucukursu.com/b-sinifi-ehliyet.htmlBu linkte gerekli bilgiler mevcut..
arkadaşım maalesef aynı kaderi paylaşıyoruz bende 10/08/1995 doğumluyum 2013 ekim sınavlarına giricem ben sen 1 ay farkla aralık sınavlarına girebilirsin
Kursa mursa gitme su an kurstayim hic gerek yok bosuna zaman kazbi. Kac tane ygs icin soru cozerdim ben hic gerek yok
Dİreksiyon kursuna gitmeden ehiliyet alan lar vardı birzamanlar.Halada vardır ama.
Ben 2 ay önce yazılmıştım 22 ocak 'ta 18 yasımı doldurdum 8 subatta sınava girdim kursa kaydolmak ve derslere gırmek için 18 i doldurmak gerekmıyor sanırsam cunku ben 17 yasındaydım kursa giderken. kurs bitti, yaşımı doldurdum sınava girdim. hatta lise sonda ehliyetım vardı