0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla kafasına göre de olabilirdi. Artık sağlık sistemimiz de kafasına göre.
vay arkadas böyle işmi olur yaa
Tesekkurler maalesef gecici olarak eve gitmistim.
Sevindim abi iyi haberler bunlar Ecrin hanımıda benim yerime öp abi.
Eyvallah kardesim. Ecrin hanim okul telasinda. Annesi butun malzemelerini almis. Sabah sabah 1,5 saat tanitimini yapti
siz sağ olun sağlıklı olun yeterli:) dostlar bu günleri çni yokmu:))) bu arada hemşireleri gördükden sonra neden hastanye geri döndüğünüzü anladım:))))))
Waaayyyy sapıııkkk seniiii
En azından taburcu olmana sevindim Selçuk abicim.. İnşallah kötü bir şey çıkmaz, taburcu olmana karar vermeleri bile bir gelişmedir aslında.
Bu güzel haber bence.Fakat boşlamamak lazım.
selçuk bey geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...
teşekkür ederim. Nagihan, çocuklarımın yanında olmak bile benim için en iyi tedavi yönteminden biri.. yarın başhekim ile görüşeceğim. süreci o şekilde netleştireceğim. gerekirse dosyamı teslim alıp başka doktor, başka hastanalerde derdimi ve dermanını arayacağım. Amin Allah razı olsun. Tekrar teşekkür ederim. En kısa süre içinde simaen tanışmaktan onur duyacağım
Selçuk abi geçmiş olsun. Allah çoluğunla çocuğunla bir ömür geçirmeyi nasip eylesin...
muhtemel enfeksiyon sebebi belirlenememiş ampirik tedavi verilmiş..... eğer enfeksiyon geçtiyse zaten artık ne olduğu anlaşılamaz..... patolojinin iyi çıkması sevindirici tekrarlamaz umarım....Not:USG: radyasyon değil rahatlatın yüreğinizi.....