0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değerli dostlar dün gece mesai bitiminde direk hastaneye gittim yani saat 12,30 civarında selçuk beyin odasına çıktım oda arkadaşı gittiğini söyledi anlam veremedim dışarıda hemşirelere sordum selçuk bey nerede diye onlarda ilaçlarını alıp evine gittiğini ama taburcu olmadığını söylediler yani selçuk beyiin durumunun iyi olduğunu öğrendim.tekrar geçmiş olsun..
Geri dönüyorum derken? Hastaneye mi? Bir daha geçmiş olsun abicim ya nasıl bir şanstır anlamadım yani..
Allah şifa versin.Sende bedevi şansı var resmen.
Abicim yardım gerekirse bir alo de, olmadı Vedat abiyi ara. Dicemde adam Face de Sosyal Rakının paylaşımlarını beğendiğine göre gayet iyi durumda.
Çok geçmiş olsun Selçuk Bey. Evinize çıkmışsınız çok sevindim. Sağlıklı, sigarasız, mutlu günler dilerim.
selçuk bey diğer topikte yazmıştım ama burayı şimdi gördüm..geçmiş olsun, dün gece mesai çıkışında 12,30 civarında hastanedeydim odanıza çıktım yanınızda yatan yani cam kenarında yatan genç arkadaşa sordum o gitti dedi hemşirelere sordum ilaçlarını alıp gitti dediler durumunuzun iyi olduğunu öğrenince rahatladım tekrar geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın...
Tekrar çok geçmiş olsun Selçuk abi...Şans buda işte isyan etmemek gerek..."Oh iyleştim evimdeyim günlük yaşantıma döndüm" diye buraya yazacağın günü heycanla bekliyoruz ona göre
Seydi bey, nasil tesekkur edebilirim bilemiyorum.Cok sagolun
nasıl ya kafasnıa göre mi
siz sağ olun sağlıklı olun yeterli:) dostlar bu günleri çni yokmu:))) bu arada hemşireleri gördükden sonra neden hastanye geri döndüğünüzü anladım:))))))
Allah ta sizi guldursun Siz daha bir tanesini gordunuz
Seydi bey bir daha yolunuz düşerse taktik vereyim, antibiyotik dediğiniz anda yanınıza geliyorlar.
nagihan hanım bizde bu bedevi şansı varken bize erkek olanı gelir antiboitik vermeye:)))
En azından görmüşsünüz hiç göremeyenler de var =) çok mu polyanayım acep?