0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enfeksyon malesef gecmis degil.Doktorlarin soyleminde tedaviye yanit da alinamamis. Lakin benim sikayetlerim %90 oranda sona erdiPeriyodik olarak kontrole gidecegim ve Plevral effüzyon da artma ya da azalma var mi? Kontrol edilecek.Bashekimle gorustum ve dosyami da teslim aldim. Bashekim zatureden suphelendigini ilk kontrolde kendisine gitmemi istedi.Ben bu surec icinde baska doktor ve hastaneler kanali ile arastirmaya devam edecegim.Bundan sonra rontgen e hayir usg ye evet o zaman
Selçuk abi geçmiş olsun tekrar şikayetlerinin azalmasına sevindim, umarım bundan sonraki süreç çabuk ve yorucu olmaz, biran önce eski sağlığına kavuşman dileklerimle. Rabbim çocuklarınla eşinle uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin.
Tesekkurler arkadaslar.Hande hanim, sureyyapasa hastanesi c blok hani su gecen hafta yangin cikan hastane.
Söylerken nasıl kolay dimi abi kader bak yahu yangın filan Rabbim beterinden korusun inşallah..
Amin kardesim.Dogru soyluyorsun
Selcuk bey takrar gecmis olsun. Sizi cok iyi anliyorum. Bizde 3 gundur hastanelerdeydik. Benim cocukta G6PD eksikligi -Favizm- cikti. 3 gece hastanede yattik 3defa serum (3x600ml) 2 defada kan (2x130ml) verildi. Dun taburcu oduk cok sukur.
Çok geçmiş olsun...Allah acil şifa versin...
Geçmiş olsun Selçuk,Hiç canını sıkma sana bir şey olmaz, bunlar gelip geçeravatarındaki fotoda gayet sağlıklı görünüyorsun,ayrıca sakin ve mutlu bir yapın olduğunu tahmin ediyorumbu da hastalıkları yenmende önemli bir faktörSeydinin dediği gibi etrafındaki güzel şeylerin tadını çıkarmaya bak
Çok geçmiş olsun Selçuk bey.Acil şifalar diliyorum size.enkısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileklerimle tekrar geçmiş olsun.
Abi cok sagol.Her ne kadar hastaligimin tedaviye yanit vermedigini soyleselerde her gecen gun kendimi daha iyi hissediyorum.Cocuklarmla beraber olmak cok iyi geliyor...Kadir bey inanin cok uzuldum. Yetiskinler neyse,... Yavrulara bir sey olmasin. Cok buyuk gecmis olsun. İnsallah gordugu en buyuk dert bu olsun.Cok tesekkur ederimAllah sizlere gostermesin insallah