0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunlar olmadan evvel motorunuza bir katkı maddesi eklediniz mi? Kurum bağlaması filan gerçekten çok ilginç. Yani 2011 model aracım olsa benim şahsen çok farklı tepkiler verirdim bu durum karşısında. Kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil.
toyota da bu yağ eksiltme sorunu 2000-2002 model vvti motor ve 2010-2011 dizel 1.4 d-4d 205 tork olanlarda sık görüldüğünü hem forumda defalrca okudum hemde acı tecrübelerimle yaşadım, Geçmiş olsun diyelim, ama artık toyota dan yavaş yavaş soğumaya başladım, daha 2011 model araçda yeğ eksiltme mi olur allah aşkına!bende 2001 model corolla vvti var yağ eksiltiyor diye hayıflanıyorum,(ki benim gibi forumda 2000-2002 arası vvti ve2010-2011 dizel 1.4 cok mağdur var) daha 2011 model boyleyse artık düşünemiyorum...
Titiz alıcı kılı kırk yarar beğenirse satıcının istediği parayı verir. Arabanın geçmişine bilgisayardan bakıldığında bu onarım gözükecek. Elbette bu da alıcıyı etkileyecek. Selamlar...
yav tamda toyota alıp almama kararını vermek üzereyken... hiç iyi olmadı bu şimdi