0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim sercan bey anlaşılan bizim çokkk para birktirmemiz gerekiyor efsaneye binebilmek için
Merhaba herkese şuanda kullanmakta olduğum 91 model gl aracımı değiştirip efsane kasa almak istiyorum. Ancak kafama takılan bazı şeyler var 93-94 arası gli avrupa yapımı dedikleri ile 95 ve sonrası yerli montaj olanların arasında bir fark varmıdır ( birinden duyduğuma göre avrupa olanlar sesi daha az içeri alır dedi ) fark var ise bilgi verirmisiniz ?
O paraları en genci 14 yaşında olan GLi-XEi 'lere vereceğinize hiç değilse 2001-2002 sol special alın. "Yok kardeşim ben illede efsane kasa alacağım" diyorsanız efsanenin hası, kralı 93-94 modellerdir. her çeşit efsaneye binmiş biri olarak(1.3, 1,6. xei, gli, xe, xl, yerli, japon) 310 bin km'deki 93 model karbüratörlü 1.6 XL 'deki tadı hiç bir yerli montaj efsanede göremedim. Bu farkı kullananlar bilir. Bence illa efsane almak istiyorsanız temizini bulmanız mucize ama 93- 94 model bir 1.6 efsane alın keyfinize bakın.
Mehmet abi 18 bine sol special almakta zor artık piyasa uçmuş efsaneden sonra e 11 lerde tavan yaptı sıra e 12 lerde galiba
Tip takıntınız olmasa 15-16 bin tl'ye bir 99-2000 luna spc alın derim ama... 6 tane efsanenin üzerine 99 model 1.6 luna spc aldım ve benim gibi efsane fanatiği birine bile efsaneyi unutturdu. Zira inanılmaz rahat ve sorunsuz bir araç, tabi ki tipi dışında