ya ben açıkcası kendi aracımda 91 model olmasına rağmen aldığım sürüş zevkini diğer araçlarda alalmıyorum bu yüzden de yine corolla almak istiyorum ama gli paralarına da çok güzel yine japon araçları var kafam o kadar karışık ki ne kadar zormuş bu araba değiştirmek .sercan bey carisma mı al diosunuz yani
teşekkür ederim ama benim kafam iyice karıştı dışarıda geziyorum bugün biride tutturmuş o parayı efsaneye vereceğine nissan premira mı ne varmış mükemmel araba suland kafam

o kasa primeralar bence corrolladan cok daha iyi. Bende 97GLi varken benim arakdasta 98 primera vardi. Ankaradan istanbula gelirken bazen onun arabayla gelirdik bence corrolladan bir gomlek ustun ayrica corolladan cok daha ekonomik en az 40% daha az yakiyor.
edit: carizma hic kullanmadim ama bazi kronik zorunlari varmis sanirim.
Tekrardan soyluyorum bence sizin arac gercek efsane onu satip 94-98GLi almak cok mantiksiz zarar edersiniz. primera piyasasi dusuk oldugu ve GLiden bence daha ustun oldugu icin degisiklik olsun diye alinabilir.
suat bey,
fiyatlar hakkında bir fikir verir belki,geçen hafta eskiden beraber çalıştığım bir arkadaş japon imali 93 gl sini 13600 e verdi değişensiz komple boyalı düz tüp + klima vardı bordo renkli