0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar patronum 2012 model ( 5.25 d ) BMW araç aldı .Araçlara ilgim var diye aracın her birşeyi oldugunda bana yüklüyor sorumlulugu .Yıkatmaya dahi ben götürüp geitiriyorum .Araba 235 bin liralık bir araç inip binerken bile dua ile biniyorum vallahi.Neyse Gel gelelim uzun yolda 2 tane taş izi olmuş onuda görmek için gerçek hususi bakmak lazım.Kendisi FRANSA ya gitti .Aracın ön kaput çamurlukla ve tamponunu kaplatmamı söyledi fakat baştan uyardı piyasa görüyorum sararan kenarı köşesi kalkan ıvır zızıvr şeyleri kabul etmem ona göre iyi araştır sonrasenin başını agrıtırım dedi.Abi bugünden beri araştırıyorum kaç yerle konuştum her kafadan bir ses çıkıyor.Valla serseme döndüm .sırasıyla 1 ZIEBART2 3 M3 ORACAL diye markalar öneriliyor zıebart için birçogu memnun ama memnun olmayan da var .Herkes farklı yorm getirmiş .Ben daha önce kendi aracıma böyle bir uygulama yapmadım eger .Yapan yaptıran konu hakkında bilgid olan bana Allah rızası için yardımcı olacka varsa ne olur yardım etsin.
Kölemisin arkadaşİsyan etbaş kaldır,hakkını ara,Patronun olcak vatandaş ta Patronsa da patronluğunu bilsinRemember Spartacus
235.000 tl'lik bir araca binen bir kişinin böyle saçma şeylerle uğraşması saçma..sonradan görme diyeceğim tanımıyorum..kardeş sana kolay gelsin işin zor..ziebart iyidir..
Fikir oluşturması açısından şu videoyu da seyrettirin http://tvarsivi.com/player.php?y=446&z=2012-09-02+12%3A32%3A01