0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sorununa çözüm sunamayacağım özür dilerim konuyu okuduğumda aklıma gelen bir hikayeyi sizinle paylaşmak isteidm kel alaka olablri ama bukadar yüksek fiyatlı bir arabanın sorumluluğunu aldığını okuyunca aklıma geldi...New York ta oldukca zengin bir iş adamı kısa bir süreliğine yurt dışına gidecekmiş ancak paha birçilemeyen bir araca sahipmiş,adam yola çıkacağı gün bri bankaya gidiyor ve acilen çok cüzi bir krediye ihtiyacının olduğunu söyleyerek başvuruda bulunuyor banka yetkilileri admaı tanıdıklarındna hemen işlemlerini yapıp krediyi veriyorlar ancak bir teminat verilmesi gerektiğinden nazikce adama söylüyorlar,adam şu an verebilceğim hiç birşey yok ama aracımı teminat için bırakablirm dediğinde banka yetkilileri kabu ledip aracı özel oto parka çekiyorlar,adam 1 ay sonrayurt dışından gelir gelmez bankaya gidiyor ve çektiği krenin tamamını ödüyor ,banka yetkillileri adma üsluben bukadr cüz i miktara ihtiyacının olmadığını bildikleri halde neden bu krediyi çektiniz diye soruyor,adam şu cevabı veriyor..evet bu paraya hiç ihtiyacım yoktu hatta o krediyi alırken bile o miktar cebimde mevcuttu ama New york gibi bir yerde böyle paha birçilemeyen bir aracınız varsa en güvenli şekilde nasıl muhafaza ederdiniz? diye soruyor ve devam ediyor,ben bu kredi karşılığı aracımı rehin bırakarak hem bedava güvenilir bir otoparktan faydalanmış oldum hemde 1 ay dolmadan paranın tamamını ödeyerek faiz vs. masraflardan kurtuldum:) bu hikayeyinin sonunda zengin olmak böyle birşey yada böyle zengin olunuyor gib bir ifade vardı ama senin bu durumla alakan yok doğal olarak..aracı güvenliği ve sorumluluğu konu olunca paylaşmak istedim saygılar sunarım.
Cok hos hikaye
güzelmiş
Fırlamalıkta son nokta diyelim