Gönderen Konu: Biri Bana Yardım Etsin Lütfen !!!!!  (Okunma sayısı 2668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: Biri Bana Yardım Etsin Lütfen !!!!!
« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2012, 06:08:26 »
Cok hos hikaye :)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2012, 06:08:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 04, 2012, 06:15:52 »
bence hiç bi şey yaptırma, gelincede bak nasıl hiç belli bile bile olmuyor dimi falan yaparsın :D Allah kolaylık versin..
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 04, 2012, 08:16:44 »
bunu boşuna neden dert ediyorsunuz seyir halindeyken ne olacağını kim kestirebilir. uzun yoldayken taş gelebeilir aracın kaputu çizilebilir cama gelir camı patlatır bunlar olağan seyler. kasti bi durum söz konusu değil eğer uygun bi dille açıklarsanız sorun oalcağını hiç sanmıyorum tabi patron nasıl bi kişiliğe sahiptir nasıl karşılar bilinmez.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 04, 2012, 17:45:58 »
sorununa çözüm sunamayacağım özür dilerim konuyu okuduğumda aklıma gelen bir hikayeyi sizinle paylaşmak isteidm kel alaka olablri ama bukadar yüksek fiyatlı bir arabanın sorumluluğunu aldığını okuyunca aklıma geldi...
New York ta oldukca zengin bir iş adamı kısa bir süreliğine yurt dışına gidecekmiş ancak paha birçilemeyen bir araca sahipmiş,adam yola çıkacağı gün bri bankaya gidiyor ve acilen çok cüzi bir krediye ihtiyacının olduğunu söyleyerek başvuruda bulunuyor banka yetkilileri admaı tanıdıklarındna hemen işlemlerini yapıp krediyi veriyorlar ancak bir teminat verilmesi gerektiğinden nazikce adama söylüyorlar,adam şu an verebilceğim hiç birşey yok ama aracımı teminat için bırakablirm dediğinde banka yetkilileri kabu ledip aracı özel oto parka çekiyorlar,adam 1 ay sonrayurt dışından gelir gelmez bankaya gidiyor ve çektiği krenin tamamını ödüyor ,banka yetkillileri adma üsluben bukadr cüz i miktara ihtiyacının olmadığını bildikleri halde neden bu krediyi çektiniz diye soruyor,adam şu cevabı veriyor..evet bu paraya hiç ihtiyacım yoktu hatta o krediyi alırken bile o miktar cebimde mevcuttu ama New york gibi bir yerde böyle paha birçilemeyen bir aracınız varsa en güvenli şekilde nasıl muhafaza ederdiniz? diye soruyor ve devam ediyor,ben bu kredi karşılığı aracımı rehin bırakarak hem bedava güvenilir bir otoparktan faydalanmış oldum hemde 1 ay dolmadan paranın tamamını ödeyerek faiz vs. masraflardan kurtuldum:)  bu hikayeyinin sonunda zengin olmak böyle birşey yada böyle zengin olunuyor gib bir ifade vardı ama senin bu durumla alakan yok doğal olarak..aracı güvenliği ve sorumluluğu konu olunca paylaşmak istedim saygılar sunarım.
güzelmiş
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 04, 2012, 18:02:29 »
Bu konuda Sonax'ı tek geçerim. Yaptıkları işlemde var mı yok mu belli olmuyor hem de kaliteli malzeme kullanıyorlar.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 04, 2012, 23:16:27 »
sorununa çözüm sunamayacağım özür dilerim konuyu okuduğumda aklıma gelen bir hikayeyi sizinle paylaşmak isteidm kel alaka olablri ama bukadar yüksek fiyatlı bir arabanın sorumluluğunu aldığını okuyunca aklıma geldi...
New York ta oldukca zengin bir iş adamı kısa bir süreliğine yurt dışına gidecekmiş ancak paha birçilemeyen bir araca sahipmiş,adam yola çıkacağı gün bri bankaya gidiyor ve acilen çok cüzi bir krediye ihtiyacının olduğunu söyleyerek başvuruda bulunuyor banka yetkilileri admaı tanıdıklarındna hemen işlemlerini yapıp krediyi veriyorlar ancak bir teminat verilmesi gerektiğinden nazikce adama söylüyorlar,adam şu an verebilceğim hiç birşey yok ama aracımı teminat için bırakablirm dediğinde banka yetkilileri kabu ledip aracı özel oto parka çekiyorlar,adam 1 ay sonrayurt dışından gelir gelmez bankaya gidiyor ve çektiği krenin tamamını ödüyor ,banka yetkillileri adma üsluben bukadr cüz i miktara ihtiyacının olmadığını bildikleri halde neden bu krediyi çektiniz diye soruyor,adam şu cevabı veriyor..evet bu paraya hiç ihtiyacım yoktu hatta o krediyi alırken bile o miktar cebimde mevcuttu ama New york gibi bir yerde böyle paha birçilemeyen bir aracınız varsa en güvenli şekilde nasıl muhafaza ederdiniz? diye soruyor ve devam ediyor,ben bu kredi karşılığı aracımı rehin bırakarak hem bedava güvenilir bir otoparktan faydalanmış oldum hemde 1 ay dolmadan paranın tamamını ödeyerek faiz vs. masraflardan kurtuldum:)  bu hikayeyinin sonunda zengin olmak böyle birşey yada böyle zengin olunuyor gib bir ifade vardı ama senin bu durumla alakan yok doğal olarak..aracı güvenliği ve sorumluluğu konu olunca paylaşmak istedim saygılar sunarım.

Güzel hikayeymiş :) Ek olarak o aracın kaskosu yok mu ,karşılamaz mı ? Ayıptır. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 05, 2012, 13:58:30 »

Fırlamalıkta son nokta diyelim  :dans3:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 05, 2012, 23:11:28 »
Fırlamalıkta son nokta diyelim  :dans3:

:)))) adını ne koyarsan:)))