0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 yılında avatarımda Gözüken Corollayı SIFIR aldım 2012 yılına kadar 132,000km kullandım beyin arızasını ne yaşadım ne duydum bu araçla ilgili servisten çok daha fazla bilgiye sahibim, kesinlikle böyle birşey ne yabancı forumlarda nede E12 si olan tonlarca arkadaşımdan duymadım görmedim işitmedim, Sanayide toyota çıkmacısı tanıdklarım var onlardan bile böyle birşey duymadım size bunu kim söyledi ise epey ama epey sallamış.
beyin arızası mı ).. yaklaşık 1 yıldır e12 corolla kullanıyorum.. öyle bir durum yaşamadım.. kullandığım süre çok kısa olduğu için deneyimim den bahsetmeyeceğim fakat çok araştırdım ve kesinlikle öyle bir arıza duymadım görmedim...öyle bir sıkıntısı yok.. sol ise zaten düşünmeden alın derim..
Sizce dedıgım araca alınır mı peki. Ozellıklerını yukarıda belırttım
2004 model e12 var değişen parçası dahi yok. sorun denen birşey yok yani corollada. 8 yıldır sorunsuz kullanıyoruz bakımlarıda tamdır. şunu net söyliyim beyin arızasını geçtim ben yolda sağa çekmiş corolla daha hayatımda hiç görmedim
Bahsettiğiniz aracın 2006 Hatchback modelini 3 yıl kullanmış biri olarak sözü edilen beyin arızası ve başka herhangi bir arızasını yaşamadım. Kronik bir arızasını ve sorun çıkaranını da duymadım. Almak istediğiniz aracın sol donanıma sahip olmasına rağmen fiyatı sizinde söylediğiniz gibi uygun ama bu değişen ve boyanan parçalarla alakalı bir durum. Almaya karar verirseniz serviste çok iyi expertizini yaptırın. Şaselerinde tavanında ve yan direklerde bir sorun yoksa km de oynanmamışsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz şimdiden hayırlısı olsun.
Bahsettiğim yerlerinde hasar yoksa değişen parçalar önemli değil ama bana fiyatı çok düşük geldi sol donanıma sahip 2005 model için inşallah büyük bir sorunu çıkmaz. Tekrar hayırlı olsun.
Zeki abı gecmıs olsun hıc akla gelmıcek seyler yapılmıs valla Bgun gıttık baktık arabaya leşş çıktı kaporta carsaf gibi koltuklarda en az 20 sıgara delıgı var hıc sahıbınden com dakı fotograflarla alakası yokdu aracın:)Koltuk demırlerı bıle küf olmus 7 yasındakı arabayı nasıl o hale gelmıs hayret ettım benım aracım yanında büblo gibi duruyodu:) Hepınıze tesekkurler corollamızı satmakdan vazgectık arka amortısorlerı degıstırıp uzun yıllar devam edıcez:)