0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeki abi arabayı degıstırmıcez artık vazgectık elimizdekine bir 5 sene bınmeyı dusunuyoruz:)
evet abıcım. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/427239_484306924915429_659218117_n.jpg lınkdekı arac
valla bin git boşver ben okadar pişmanımki benimde 97 model xei vardı tek parcasında boya vardı gözüm gibide bakmıştım parmakla gösteriliyordu motoruda baya diriydi yani sıfır ayarında derler ya abartı dersiniz ama gerçekten öyleydi benide bir sol aşkı sardı gittim çerez fiyatına verdim bir ara senin gibi düşündüm gidip güzel bir bakım yapıp bineyim dedim bakım dediğimde sadece arka amartisör gitmişti yoksa masraf yapılacak bir yeride yoktu sonra kararımı tekrar değiştirip gidip sol aldım ama neyse diyorum herşeyin hayırlısı diyip biniyorum ama tekrar diyorum şuanki aracımdanda memnunum
Hepınıze merhabalar. E12 kasa almaya karar verdık hatta bıtane bulduk 2005 sol fıyatıda uygundu. Babamın bır kac arkadası ''O kasaların beyın arızası oluyor benım arkadasımın da o kasadan vardı bı beyın arızası verdı 5 bın lıra'' flan seklınde konusmuslar babamda e12 ye soguk bakmaya basladı . Ben corollada boyle bırseye ıhtımal vermesemde ıster bunu babama anlatamadım. E12 kullanıcılarından bu konu hakkında yorumlarını beklıyorum.. Konuyu babamla beraber takıp edıcez yardımcı olursanız sevıırız tesekkurler
arkadaşım o bilgiyi kim verdiyse ford focus ile karıştırmış olabilir. beyin konusunda en iyi marka toyotadır. bilginize
toyo toyota toyo toyota.