0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akrabalardı bayram ziyaretleriydi falan derken . Bir akrabamızın geçen sene aldığı gri passtını satmaya karar verdiğini duyan babam bayramda yaptığı yoğun pazarlıktan sonra 48.000 liraya 28.000 kmde 1.4 tsi passat comfortline i almış bulundu bugun araba bende idi fotoğraf çekemedim henüz. 3. arabamızda gri malesef bir siyah araba alamadık gitti yahu. motoru iyi zevkli bir sürüşü var ama çokta abarttığı kadar değil herkesin ben çok farklı bir passat bekliyordum daha kullandıkça detayları ileticem ve fotoğrafları paylaşıcam yine
2011 model araba abi performansı iyi iyi maşallahı var 1.4 motor diyemezsin ama millet o kadar anlatıyor şöyle gidiyor böyle gidiyor diye bende birşey sandım o kadar değil eğri oturup doğru konuşmalı. normal orta halli bir performans tabi beklentide önemli bir başkasına göre de füze gibidir.
2011 model b6 mı b7 mi ?
son kasa işte liste fiyatı 61.500 güzel bir pazarlık oldu bizim için arkadan ufak bir kazası var sadece bagaj kapağı değişmiş
Hayırlı olsun abicim
o zaman b7... fiyat iyi tekrar hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun Toyota forumunda VW atağa kalktı:))
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır... bende biz zamanlar vw atağına kalktım ama 3 defa boyumun ölçüsünü aldım