Gönderen Konu: Bir passatımız eksikti :)  (Okunma sayısı 2491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: Bir passatımız eksikti :)
« Yanıtla #20 : Ağustos 25, 2012, 17:18:50 »
arkadan darbeli arabaya çok değilmi o fiyat

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 25, 2012, 17:18:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 30, 2012, 01:57:52 »
hayırlı olsun kazasız sürüşler fotolarını en yakın zamanda bekliyoruz abi :)
sağolasın kardeşim foto çekemedim izmire dönmem gerekti corollayı bırakamadım izmire gelirken malum lpg candır:)
arkadan darbeli arabaya çok değilmi o fiyat
kemal amca darbeli derken servis politikasını biliyorsun, ufak bir göçükte bagaj kapağı değişmiş aracın fotolarını gördüm geri geri gelirken çarpmış kapağı kamyona tampon bile değişmemiş .
Mehmet baban ne güzel süprizler yapıyor öyle ya.. bir gidiyorsun corolla.. bir bakmışsın passat :) kazasız belasız sürüşler dilerim..
kerem abi her nekadar amacı sürpriz olmasada sağolsun sayesinde herkesin yerlere göklere sığdıramadığı passatada bindik. bizimki 1 2 ne kazanırsa karına satıyor :) tamamen ticari :)
Mehmet abi hayırlı olsun Passat.. Forumda bir Vw ci daha :) Bizde Corolla'yı satıp Jetta aldık ve babam artık Volkswagenden aşağısına binmem diyor. ( Tabi maddi durum müsait ettiği sürece) Ancak sen sen ol siyah araba alma. Arabamız çok temiz ancak hemen kirlenmesi , tozlanması beni deli ediyor :(  Ha dersen arabayla uğraşmayı seviyorum diye o zaman al siyahın havası başka ancak bir tarafını silerken diğer taraf toz kapıyo haberin olsun :P
sağol kardeşim kulandım daha öncede siyah araba ben siyah arabanın nazına razıyım zor olsada asaleti yeter 40 yaşından sonra alırım gri yine[quote author=taylan ercan bintepe (10504) link=topic=45606.msg625293#msg625293 date=1345813471
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ağustos 30, 2012, 02:00:25 »
hayırlı olsun Mehmet Allah kaza bela vermesın artık bir yanıma uğrarsın passatla :)
sağolasın taylan corollayı getirdim kısmetse bi passat çıkarmasıda yaparımda çok durcağını sanmıyorum passatın bugun var yarın yok :)
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
teşekkür ederim abi
Hayırlı uğurlu olsun Toyota forumunda VW atağa kalktı:))
sağol abi bizimki azcık ticari bir faaliyet uzun süre olmasada bir süre kullanıcaz :)   
ve tekrardan herkese iyi dilekleri için t. edrim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ağustos 30, 2012, 02:20:57 »
gelelim passat hakkındaki görüşlerime şimdide :) soğutmalı torbidodan başlamak istiyorum bir işe yaramıyor  ama uzun yolda muhakkak ki iyi bir şeydir. kısa 4 5 saatlik yolculuklarda bile bir işe yaramıyor. neden derseniz zaten suyu soğutması 3 saati alır :) gündüz farları çok estetik ,elektro mekanik park frenide güzel bir ayrıntı, yol bilgisayarıda türkçe buda güzel bir ayrıntı oldu babam için herkes ing bilmek zorunda değil ayıp sana toyota :) 6 lı cd dalgası var bide oda çok güzel birşey bence araba ayrıntılarla dolu daha anlamadığım neler vardır ,kaliteli bir araba yani alan pişman olmaz gibime geldi.he gelelim şu tsı motora :) motor canlı bir motor sürekli gitmek istiyor o cüsseyi düzdede rampadada güzel götürüyor. ama uçmuyor yani vw forumlarına da takılıyorum bir kaç gündür bendeki passatla onlardaki tsi passatın alakası yok çok abartılmış. ama hakkını yemem o motorun alt devirlerdeki tepkileri çok güzel. avensisten sonra süspansiyonları sert geldi bana yol tutuşu konusunda karşılaştırma yapamıyacam 120 km hızla avensisinde passatında dönemeyeceği viraj yok. daha yüksek süratlerde denemek benim işim değil profesyoneller denesin . ama avensis gibi süzülmüyor araba avensiste tık sesi duyamazsınız 100 km hıza kadar passat öyle değil motor sesi duyuluyor. avensisin direksiyon passata göre daha yumuşak passat alt devirlerde avensise göre çok daha istekli, denemedim ama avensis daha yüksek süratlere çıkabilir gibime geldi . kısaca passat bol ayrıntılı sürücüyü cezbeden birçok özelliğe sahip :) kesinlikle alınabilir bir araç alanı üzmez ... (tabiki uzun vadede ne olur bilmiyorum ama kısa süreli biniciler için avensisten daha cezbedici bir araba )