gelelim passat hakkındaki görüşlerime şimdide

soğutmalı torbidodan başlamak istiyorum bir işe yaramıyor ama uzun yolda muhakkak ki iyi bir şeydir. kısa 4 5 saatlik yolculuklarda bile bir işe yaramıyor. neden derseniz zaten suyu soğutması 3 saati alır

gündüz farları çok estetik ,elektro mekanik park frenide güzel bir ayrıntı, yol bilgisayarıda türkçe buda güzel bir ayrıntı oldu babam için herkes ing bilmek zorunda değil ayıp sana toyota

6 lı cd dalgası var bide oda çok güzel birşey bence araba ayrıntılarla dolu daha anlamadığım neler vardır ,kaliteli bir araba yani alan pişman olmaz gibime geldi.he gelelim şu tsı motora

motor canlı bir motor sürekli gitmek istiyor o cüsseyi düzdede rampadada güzel götürüyor. ama uçmuyor yani vw forumlarına da takılıyorum bir kaç gündür bendeki passatla onlardaki tsi passatın alakası yok çok abartılmış. ama hakkını yemem o motorun alt devirlerdeki tepkileri çok güzel. avensisten sonra süspansiyonları sert geldi bana yol tutuşu konusunda karşılaştırma yapamıyacam 120 km hızla avensisinde passatında dönemeyeceği viraj yok. daha yüksek süratlerde denemek benim işim değil profesyoneller denesin . ama avensis gibi süzülmüyor araba avensiste tık sesi duyamazsınız 100 km hıza kadar passat öyle değil motor sesi duyuluyor. avensisin direksiyon passata göre daha yumuşak passat alt devirlerde avensise göre çok daha istekli, denemedim ama avensis daha yüksek süratlere çıkabilir gibime geldi . kısaca passat bol ayrıntılı sürücüyü cezbeden birçok özelliğe sahip

kesinlikle alınabilir bir araç alanı üzmez ... (tabiki uzun vadede ne olur bilmiyorum ama kısa süreli biniciler için avensisten daha cezbedici bir araba )