piyasası nedir abi ?
çok farklı 50.000 euro isteyende var 60.000 tl isteyende bizdeki 2000 model sıfırı 900.000 tl civarında
Tasarım olarak beğendim. Yeni Yarisin içinden yola çıkacaklarsa içini de beğeneceğimi tahmin ediyorum.
Şimdi tek beklentim beni şoke edip arkaya tam bağımsız süspansiyon koymaları.
Arka tarafı coltmu desem lancer mı desem asx mi desem ne garip yahu
Bence ASX ile çok benzer.
Arka tasarım mazda 3 hb, stoplarda da aynen asx havası var

Bence çokda takılmamak gerek ona benzemiş buna benzemiş demek çok yanlış.Yapmışlar beğeniye sunmuşlar bence Başarılı.
Arka tasarım mazda 3 hb, stoplarda da aynen asx havası var 

bence bu konu abartılmaya başlantı colt asx lancer i30 şimdide mazda3 mü yok daha neler arkadaşım. lada samarayada benzetelim oda hatchback nasıl olsa :S:S:S:S
i30 çıktı cok iyi tasarım yok çok kaliteli bilmem ne cart curt auris çıktı beğenilmedi la bırakın bu işleri
İyi ki bir yorum yaptık şuraya bak.İstemeyen kale almasın Allah allah benimle bir zorunuz mu var ? Yaptığım yorumlarla dalga geçip uzatmalar da cabası...
İyi ki bir yorum yaptık şuraya bak.İstemeyen kale almasın Allah allah benimle bir zorunuz mu var ? Yaptığım yorumlarla dalga geçip uzatmalar da cabası...
ben yorumlarımı dalga maksatıyla yazmadım seninle bi zorumda yok farklı algılamışsın galiba :S
Orçun kardeşim, yanlış anladın kimse sana karşı bir şey demek istemiyor sadece forumda yeni Auris konusu o kadar çok var ki hepsinde aynı tarz muhabbetler dönüyor yani burada arkadaşların ya da hepimizin demek istediğimiz kendimize kızıyoruz, baştan ben olmak üzere bir çoğumuz bir çok araca benzettik ama hata olduğunun farkına vardık, o yüzden alınmana gerek yok.

Konuyu kapatalım uzatmanın hiç birimize yararı olmayacaktır arkadaşlar. Küçük bir yanlış anlaşılma. Ama Orçun da haklı, bilemedi ona karşı ithaf olduğunu sandı.
Orçun kardeşim, yanlış anladın kimse sana karşı bir şey demek istemiyor sadece forumda yeni Auris konusu o kadar çok var ki hepsinde aynı tarz muhabbetler dönüyor yani burada arkadaşların ya da hepimizin demek istediğimiz kendimize kızıyoruz, baştan ben olmak üzere bir çoğumuz bir çok araca benzettik ama hata olduğunun farkına vardık, o yüzden alınmana gerek yok. 
sercan arkadaşıma katılıyorum asla art bi niyetimiz yok
Yeni kasa fena durmamış, canlısını da görmek lazım. Ama donanım ve motor seçenekleriyle de fark yaratmalı bence. Çıkmışken 1.6 dizel motoruyla gelse iş yapar.
değerli arkadaşlar aracın tasarımını beğenmeyebilirsiniz ama aracı i30 a veya x bilmem neye benzetmeniz üyeler arasında yanlış anlaşılmış olabilir...
son eklenen resimlerle birlikte bende beğenmeye başladım güzel görünüyor... piyasa, i30 a benzemiş yok efendim tip olmamış demiyor... kalite ve markaya bakıyor...
evet herkes aracın tasarımına bakıp alsaydı i30 satış patlaması yapardı... forumlarda i30 çok abartıldı ama beğenenler göklere çıkaranlar cesaret edip alamadılar ... toyota kalitedir toyota candır. boşverin i30 muş neymiş... kalp kırmaya gerek yok
yandan ön konsolu beğenmemiştim ama karşıdan bakınca güzelmiş
i 30'u cok kıskanmıştım işte toyota bence gayet güzel beyazı göze harika geliyor