Gönderen Konu: Auris 2013  (Okunma sayısı 41042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '09
  • 82 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris 2013
« Yanıtla #40 : Ağustos 22, 2012, 18:14:19 »
Arka taraf biraz sıradan gibi ama ön ve yanlar mükemmel duruyor.Tabi arabayı plazalarda yakından görmek gerek kesin yorum yapmadan önce...
2007 Model Avensis 1.6 Elegant
1998 Model Corolla 1.6 Special GLİ
1998 Model Corolla 1.6 XEİ
2009 Model 1.6 E14 Corolla Elegant

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 22, 2012, 18:14:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 22, 2012, 21:55:13 »
Bir buna göz atabilirsiniz güzel açıklamalar mevcut.

http://www.otomobilgazetesi.com/yeni-toyota-auris-sahneye-cikiyor-11366.html
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 22, 2012, 22:27:03 »

Uploaded with ImageShack.us
herkez dikkatlice baksın farlar hariç benzeyen yer neresi herkez copy/paste fln dio ne alakası var?
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 22, 2012, 22:32:27 »
Arka kısmı utanmasa Hyundai'dan satın alacak  :D. Bagaj kapağıda aynı neredeyse terk fark Hyundai logosunun etrafında kesikler olmaması. tamponda çok benziyor Auris'in arkası daha şişirilmiş duruyor. İnşallah çok tutulmaz bizimkilerin değeri pekde  düşmez tutulmazsa  :D

http://imageshack.us/photo/my-images/864/adszbhp.jpg
herkez dikkatlice baksın farlar hariç benzeyen yer neresi herkez copy/paste fln dio ne alakası var?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 22, 2012, 22:40:04 »
İyide ne bekleniyor anlamıyorum ? i30 veya başka bir araba.Ya mezun olan bütün mühendisler zaten bu kafada hepsi orjinal birşey beklemek için öğretilen şeylerin veya uygulanacak şeylerin değiştirilmesi gerekiyor. Dünyadaki bütün araçlar zaten benzer ve markalar zaten bütün efsaneleşecek araçlarına farklı tasarımlarını koydular herkes şu anda aerodinami ve yatıklıkla uğraşıyor bunlarla uğraşırken o arka tarafa şehir hatlarındaki minibüslerin stoplardan takacak halleri yok ya ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 22, 2012, 22:49:55 »
Arka kısmı utanmasa Hyundai'dan satın alacak  :D. Bagaj kapağıda aynı neredeyse terk fark Hyundai logosunun etrafında kesikler olmaması. tamponda çok benziyor Auris'in arkası daha şişirilmiş duruyor. İnşallah çok tutulmaz bizimkilerin değeri pekde  düşmez tutulmazsa  :D

şöyle özetliyim sana aynısı diyosun ya sen. Bagaj kapağı açma yerleri aurisde logonun altında i30da tamamen aşağıda kalmış. diğer bi farklılık araçların arka camları birbirleriyle alakası bile olmayan iki cam var ama dikkatlice bakacaksın ;) birinde stop grubuyla birleşik keskin çizgiler var diğerinde oval şekilde. sonra tampona baktığımızda aurisde bikere krom çıta var i30da öyle bşy yok buna ek auriste tamponda siyah bölümü görmemek için kör olmak lazım i30da yine böyle bi durum yok ve buda bi farklılıktır. sonra tamponlarda bulunan köşelerde i30da sanırım sis farları var aurisdekilerin onunla alakası yok aurisdekiler büyük ihtimal yansıma farı. kim farketmiş olabilir bilmiyorum ama birde aurisin bagaj kapağı sanki iki bölüm gibi farların uçlarından bagaj açma bölümüne uzanan çizgi sanki ayrı parçaymış gibi geldi bana. bana göre bidünya farklılık var sana aurise çamur atıyosun demiyorum ama çamur atan kişiler benim bu söylediklerime kulak asmıcaklardır sanırım :D
herşeyi geçtim arada yılların tecrübesi toyota diğer yanda 3-5 senedir atak yapmaya çalışan son modellerden önce copy/paste işlemini çok iyi yapan  hyundai firması :D yok yok bence auris olmuş kardeş ;)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '06
  • 14 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ağustos 22, 2012, 22:51:16 »
İyide ne bekleniyor anlamıyorum ? i30 veya başka bir araba.Ya mezun olan bütün mühendisler zaten bu kafada hepsi orjinal birşey beklemek için öğretilen şeylerin veya uygulanacak şeylerin değiştirilmesi gerekiyor. Dünyadaki bütün araçlar zaten benzer ve markalar zaten bütün efsaneleşecek araçlarına farklı tasarımlarını koydular herkes şu anda aerodinami ve yatıklıkla uğraşıyor bunlarla uğraşırken o arka tarafa şehir hatlarındaki minibüslerin stoplardan takacak halleri yok ya ?

Sonuçta bütün markalar en ideal olanı yapmak için çalışıyorlar ve sonuç olarak tasarımların birbirine benzemesi bence de gayet doğal

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 22, 2012, 22:54:11 »
donanımhaberdeki toyota düşmanları bile beğenmiş bizimkiler beğenmiyor beğenmiyorsan alma
tek eksi yanı konsol çok sade

bu aracın i30 la alakası yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ağustos 22, 2012, 23:05:26 »
donanımhaberdeki toyota düşmanları bile beğenmiş bizimkiler beğenmiyor beğenmiyorsan alma
tek eksi yanı konsol çok sade

bu aracın i30 la alakası yok
En başta söylediğim gibi bu araç bence çok satacak tabii emsallerine göre fiyat abartılmazsa iç mekan kalitesi ve arkaların bağımsız süspansiyon ise. Motor ve yürüyen aksam iyi olacağına eminim.i30 çıktı herkes aman Allahım bu sefer iş tamam one öyle ya yer uçağı.auris çıkıyor facia.sadece şunu yapalım i30 ve aurisi plazalarda inceleyince farkı göreceğimize inanyorum ve kaliteyi Türkiyenin yol,iklim ve zor koşulları belirler 10 yıl sonra her iki aracı da inceleyince fark ortaya çıkarr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ağustos 22, 2012, 23:08:23 »
En başta söylediğim gibi bu araç bence çok satacak tabii emsallerine göre fiyat abartılmazsa iç mekan kalitesi ve arkaların bağımsız süspansiyon ise. Motor ve yürüyen aksam iyi olacağına eminim.i30 çıktı herkes aman Allahım bu sefer iş tamam one öyle ya yer uçağı.auris çıkıyor facia.sadece şunu yapalım i30 ve aurisi plazalarda inceleyince farkı göreceğimize inanyorum ve kaliteyi Türkiyenin yol,iklim ve zor koşulları belirler 10 yıl sonra her iki aracı da inceleyince fark ortaya çıkarr

temmuz ayı satışlarında auris ilk 5 de i30 dan eser yok... bizim forum ahali aracı tipine bakarak alıyorlar belli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ağustos 22, 2012, 23:15:10 »

Uploaded with ImageShack.us

Sadece arka kısımdan bakacak olursak duruşu bile i30 a basıyor i30 b sınıfı araç gibi duruyor :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ağustos 22, 2012, 23:20:17 »
fotoğrafta i 30 pasif kalmış :) ben geçenlerde yolda gördüm çok hoşuma gitti müthiş yapmışlar :)
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ağustos 22, 2012, 23:23:23 »
Sadece arka kısımdan bakacak olursak duruşu bile i30 a basıyor i30 b sınıfı araç gibi duruyor :D :D

farların neresi benziyor onuda anlamadım birbirinden apayrı iki araç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ağustos 22, 2012, 23:24:49 »
fotoğrafta i 30 pasif kalmış :) ben geçenlerde yolda gördüm çok hoşuma gitti müthiş yapmışlar :)
O zaman yeni aurisi görünce ne yapacağız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ağustos 22, 2012, 23:27:15 »
O zaman yeni aurisi görünce ne yapacağız :D
:)
Peki bu araç tr ye geldimi showroomlarda var mı şuan ? Bu aradada yorumumu belirteyim fanatiklğin lüzumu yok ben geğenmedim bu arabayı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ağustos 22, 2012, 23:30:06 »
:)
Peki bu araç tr ye geldimi showroomlarda var mı şuan ? Bu aradada yorumumu belirteyim fanatiklğin lüzumu yok ben geğenmedim bu arabayı :)

seni hyundai fanatiği seni :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ağustos 22, 2012, 23:37:17 »
seni hyundai fanatiği seni :)
yok be abi bende merso hastalığı var şuan 92 190 e istiyorum şöyle sunrooflu otomatik klimalı :D ama babamı kandıramıyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ağustos 22, 2012, 23:42:00 »
yok be abi bende merso hastalığı var şuan 92 190 e istiyorum şöyle sunrooflu otomatik klimalı :D ama babamı kandıramıyorum :)

satılık s600l var onu verelim facede resimlerine bakabilirsin düldüller albümünde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ağustos 23, 2012, 00:07:52 »
satılık s600l var onu verelim facede resimlerine bakabilirsin düldüller albümünde :)
evi satayım o zaman :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ağustos 23, 2012, 00:15:32 »
evi satayım o zaman :D

ortağım bir hevesle aldı yakıt yüzünden oda evi satar yakında :)