0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://imageshack.us/photo/my-images/864/adszbhp.jpgherkez dikkatlice baksın farlar hariç benzeyen yer neresi herkez copy/paste fln dio ne alakası var?
Arka kısmı utanmasa Hyundai'dan satın alacak . Bagaj kapağıda aynı neredeyse terk fark Hyundai logosunun etrafında kesikler olmaması. tamponda çok benziyor Auris'in arkası daha şişirilmiş duruyor. İnşallah çok tutulmaz bizimkilerin değeri pekde düşmez tutulmazsa
İyide ne bekleniyor anlamıyorum ? i30 veya başka bir araba.Ya mezun olan bütün mühendisler zaten bu kafada hepsi orjinal birşey beklemek için öğretilen şeylerin veya uygulanacak şeylerin değiştirilmesi gerekiyor. Dünyadaki bütün araçlar zaten benzer ve markalar zaten bütün efsaneleşecek araçlarına farklı tasarımlarını koydular herkes şu anda aerodinami ve yatıklıkla uğraşıyor bunlarla uğraşırken o arka tarafa şehir hatlarındaki minibüslerin stoplardan takacak halleri yok ya ?
donanımhaberdeki toyota düşmanları bile beğenmiş bizimkiler beğenmiyor beğenmiyorsan alma tek eksi yanı konsol çok sadebu aracın i30 la alakası yok
En başta söylediğim gibi bu araç bence çok satacak tabii emsallerine göre fiyat abartılmazsa iç mekan kalitesi ve arkaların bağımsız süspansiyon ise. Motor ve yürüyen aksam iyi olacağına eminim.i30 çıktı herkes aman Allahım bu sefer iş tamam one öyle ya yer uçağı.auris çıkıyor facia.sadece şunu yapalım i30 ve aurisi plazalarda inceleyince farkı göreceğimize inanyorum ve kaliteyi Türkiyenin yol,iklim ve zor koşulları belirler 10 yıl sonra her iki aracı da inceleyince fark ortaya çıkarr
Uploaded with ImageShack.usherkez dikkatlice baksın farlar hariç benzeyen yer neresi herkez copy/paste fln dio ne alakası var?
Sadece arka kısımdan bakacak olursak duruşu bile i30 a basıyor i30 b sınıfı araç gibi duruyor
fotoğrafta i 30 pasif kalmış ben geçenlerde yolda gördüm çok hoşuma gitti müthiş yapmışlar
O zaman yeni aurisi görünce ne yapacağız
Peki bu araç tr ye geldimi showroomlarda var mı şuan ? Bu aradada yorumumu belirteyim fanatiklğin lüzumu yok ben geğenmedim bu arabayı
seni hyundai fanatiği seni
yok be abi bende merso hastalığı var şuan 92 190 e istiyorum şöyle sunrooflu otomatik klimalı ama babamı kandıramıyorum
satılık s600l var onu verelim facede resimlerine bakabilirsin düldüller albümünde
evi satayım o zaman