0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Betül hanım uzun süreden beri girmediğiniz forumda sizi görmek çok güzel.Hoş geldiniz,sevgiler...
bence mesele yanlış anlaşıldı. Hyundai tasarım hırsızlığı ile ünlü bir marka. Toyota'yı ise ben şahsen Hyundai ile yan yana görmek istemem. AUDİ, VOLVO , BMW nasıl bir tasarım oturtup , tasarımı oyuncağa çevirmiyor ve hafif dokunuşlarla sürekli kullanıyorsa Toyota da öyle olmalı, bu ordan burdan araklanmış dış tasarımları oyuncağa benzer iç tasarımları Korelilere falan bıraksınlar diyorum. Yoksa elbette caddeye çıktığında ve bu araçlar eskiyip yıllandığı zaman Toyota farkı eninde sonunda ortaya çıkar. Bu toyota' ya çamur atmak değil, daha iyi yerlerde görmek istemek demektir. Arka far gurubu çizgileri aynı elden çıkmış gibi işte, bunu biraz tasarımdan anlayan herkes fark eder. Kim kimden araklamış bilemem ama sonradan çıktığı için Toyota bu konuda 1-0 geride. Ben Hyundai nin araklama yaptığına eminim çünkü Toyota bir tasarımı oluşturduktan sonra uzun süre olgunlaştırma ve mükemmelleştirme sürecine tabi tutuyor, Hyundai ise agresif pazarlama stratejisinde, bizim tabirimizle 'bazarcı'. Bu yüzden yani, iki markayı , kaliteyi bilen, kalite detaylarına hakim kişiler yanyana bile koymaz. Ben Elantrayı test edip ilk seferde Toyota ya rakip olamaz demiştim. İ30 öyle değil, elentradan çok daha iyi dediler gittik baktık, aynı dandik detaylar İ30 da da var. Konu Toyota'nın Auris'in kalitesi değil, tamamen görsellikle dış tasarımla, o da arka tasarımla alakalı bir durumdu.
Bu aurs alınır yav 2014 de veya 2013 son çeyrekte çıksa bari.Edit:Yeni Corolla da böyle yakar mı ki?
オーリス TVCM 出演モデルインタビュームービー bu film de auris'in yeni reklam filmi,,israil/ukrayna karışımı bayan görünümlü erkek model oynatmışlar..evlerden ırak.. daha iyi bir reklam olsaydı keşke..