0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi aurisi yanina koyup cekseydin ya
beğenmiyordun reis burası nispetiye caddesi yada nispetiye caddesine giden yer değil mi ?
Çok güzel bir Arac , inşallah bizde bir tane nasip olur
O ne bire uzaktan kumandalı araç gibi duruyor ikisinin arasında ne kadar küçük çıkmış öyle öndeki de rav4 müdür ! Valla şaşırdım... Yok yok maket bu...
Yahu yola neden koyuyorsun Sercan ıslanır çürür ya Valla Mahmut kumandası olsun olmasın ama bu ne görüntüdür ya bak şimdi de akülü arabaya benzettim
Onu hesap edemedim Oğuz
Oğuz zaten bir tane rc araç alma planım vardı fakat şu sıralar unutmuştum gene aklıma girdi bu sefer heralde alacam . En son sorduğumda nitro yakıtlı bir araç ortalama 1000-1200 tl ye patlıyordu heralde yine bu civarlarda dır bayramdan sonra gene bir bakim işallah adam beni kovalamaz 4. veya 5. gidişim olacak .
Mahmut bende vardı Nitro'lu araç arkadaşımın bana borcu vardı ödeyemeyince RC aracını verdi maşallah 90 km.'ye yakın hız yapıyordu sorunsuz süper bir aletti resmen önü kalkıyordu... Ben kanımda çok uygun fiyata sattım hem de Adana'da bir arkadaşa 630 liraya sattım eksiksiz süper bir araçtı ama nitro çok pahalı ya küçük su şişesi (500 ml.) 25 liraya alıyordum 2 yıl önce... Süper birşe ama zevkine doyum olmaz bide yamaha rx gibi sesi yok muydu Bu arada nerden gidip bakıyorsun Mahmut bu araçlara Adana'da nerde satılıyor !
Olabilir bir sahil turu ile süslendirmişler geceyi.
Gazipaşa'da mado nun olduğu caddede pro model diye bir yer var bide reşatbeydeydi sanırım zet model diye biryer var ben pro modele baktım alırsam ordan alacam gerçi %100 alacam ama bir türlü parayı denkleştiremiyorum aslında denkleştiryorum tam alacam başka bir masraf çıkıyor para oraya gidiyor . 2. el almayı da düşündüm bir ara ama sonra vazgeçtim sıfır offroad bir araç alacam .Nitro da sorun olmaz 1 lt si 50 tl aracın depoları ortalama 100 cc yani 50 tl ye 10 depo doluyor her depo bana en az 15 dakika gider dediler zaten tek seferde oynucağım en fazla 30 dakika bilemedin 40 dakika .
Öner beyin paylaşımında GT862nın arkasında GT86 yazısı yok ama benim baktığımda vardı ya da ben mi yanlış hatırlıyorum?
İnşallah alırsın en yakın zamanda Bu arada Nitro'nun da fiyatı değişmemiş hani bende 2-3 sene önce yarım litresini 25 liraya alıyordum