0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu araç Toyota Alj nin aracı.
Resimki araç çok güzel duruyor jantlar özellikle açmış maket gibi duruyor sanki ama yollarda görmek kısmet olmadı yokmu babası zenginlerden bu arabalardan alan
Bu ara denk geliyor GT86 yolda, hafta sonu 3 tane gördüm. 1. Beyaz renkte ALJ gurubun müdürünün arabası, 2. Kırmızı renkte otomatik bir amca kullanıyordu, 3. Beyaz Tekirdağ plakalı idi.
kardeşim arabamı otomatikti amcamı otomatik ve amcamı kırmızı arabamı kırmızı bu konuda bizi aydınlatırsan memnun oluruz
Her ikiside
teşekkür ederim keşke öyle bir amcam olsa
Evet Tekirdağda ilgi var GT86'ya, İstanbul yüz karası oldu bu işin
Daha önce showroomda bayağı incelemiştim o turuncuyu.Parası olan biner abi.Babam bile demişti bu araba Scirocco'Dan daha fazla ilgi çeker farklı olmak iyidir diye.
Bende 1.köprü yolu üzerinde ilerlerken denk gelmiştim, hatta 2-3 dk beraber gittik. Daha önceden hep fotolardan görmüştüm. Gerçekten yolda duruşu çok güzel, oldukça alçak, supersport gibi duruyor. Ama maalesef türkiye pazarı için ölü doğmuş bir araç. Satıldığı paralarda alıcı bulabilmesi için maalesef, kullanıcılar araçta bmw, audi veya mercedes amblemi arıyor. Toyotanın da o paraları verecek bir alıcısı yok. Toyota kullanıcısının otomobile bakış açısı belli, 3 kapı araç müşterisi pek yok. Geçen gün kaya plazada konuşmuştuk satış temsilcisiyle bunları.Onun dışında bence mükemmel bir araç, bütün otoritelerde bunu kabul ediyor zaten, bu araç hakkında hiç kimsenin tereddütü yok. Keşke ülkemizde de 2.0 hacimli araçlara, böyle çılgınca ötv uygulanmasaydı da , bizde bu tür araçlara binebilseydik.
Rocco mu Gt86 deseler sabaha kadar Gt86 derim
Az görülen şeyler her zaman ilgi çeker.