Öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım.Benim ilk toyotam bu 2008 elegant mmt 205/55/16 Michelin ve lastik basıncı yaklaşık 33. Bu savrulma işini daha önceki araçlarımda hiç yaşamadığımdan (focus2,megan2,passat dsg) ilk başıma geldiğinde otobanda kenara çekip aracın sağını solunu lastiklerini kontrol etmiştim. Ancak daha sonra anladımki aracın karakteristiği bu. 110 a kadar fazla hissedilmiyor ancak bu hızlardan sonra yolda birazda rüzgar varsa resmen gezinmeye başlıyorum yani arkada oturan eşim bile farkedebiliyor durumu. Büyük araçların yanından geçerken sanki bir güç yoldan çıkmanız için size sağlam bir tekme atıyor. Yolda arbamı beni benmi onu sürüyorum anlayamıyorum yani tamamen bütünleşmek zorunda kalıyorum baktım fazla korku yapıyorum aynen 100km civarına hatta altına düşüp devam ediyorum. Araç bu durumlarda bana hiç güven vermedi. Nette ''Corolla savrulma'' diye aratıncada birbirimizi bulmamız zor olmadı. Jant lastik salıncak vb çözüm önerileri var ama nekadar tesirli olur bilmiyorum.