0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu bana vw'nin kendi ürettiği rcd 510 gibi geldi ama tam emin olamadım.
Valla çokta orjinal birşeye benziyor hani ama yine de bilemedim camın sağ üst köşesin de anten var yine sağ alt köşede de ufak bir kutucuk var çok güzel yerleştirilmiş ben bu makina için nerden nasıl bilgi alırım o kadar resimlere baktım netten yine de bunun aynısından bulamadım...
satın aldığınız kişiye soramıyor musunuz ?
Galeriden aldım ama yine de aricam çünkü adam eski sahibini tanıyor... Araba da bir tane kitapçık çıktı... Navimaster falan yazıyor ama kendisinin değil şekli bile daha farklı içi kullanımı çok farklı artık hangi cihazınsa çözemedim ama üstündekinin değil...
Oğuz adana ya döndüğünde yine dene yaylada gps ile tv çekmeyebilir .
markasından ziyade bulunduğunuz konumda tv-gps işlemlerinin çalışmaması olası gibi gözüküyor. bluetooth için bir şey diyemeyeceğim. yalnız her elektronik cihazın çalıştığı belirli bir rakım seviyesi mevcuttur. eğer çok yüksekte iseniz bundan kaynaklanıyor olabilir.
Bluettoth'u çözdüm meğersem şifreyi yanlış giriyomuşum o oldu sorun yok... Ancak geçen Adana'ya gittim NAvi. yine çalışmadı (Başarısız Yükleme) diyor ekranda GPS NAVİ bunlar çalışmıyor... Kitapçıkta her hangi bir bilgi bulamadım yardıma ihtiyacım bu makinadan anlamıyorum ben... GPS için de 4 gb.'lık SD kart var. bir ara bunların güncellendiğini falan duymuştum nasıl yaparız bunu pc'den mi yapılır ?
GPS sinyalini almiyor yoksa hic acilmiyor mu? yaylada tv cekmeyebilir ama GPS heryerde ceker (kapali otoparklarda cekmez)
Çekme falan hiç birşe yok abicim... Başarısız yükleme diyor...