0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demek ki çekiyor. zaten çekmesi gerek. yukarıda belirtildiği gibi yazılım ya da harita güncellemesi yapmanız gerekiyordur ya da mevcut cihazınızın sunduğu kısıtlı navigasyon alanı bulunduğunuz yeri kapsamıyordur.
Navigasyonun alanı olmaz. Navigasyon GPS uydularını gördüğü her ortamda hizmet verir. Ancak harita sınırlı olabilir. Haritalar da şehir şehir değil ülke ülke yüklenir. Dolayısı ile Ankarada çalışan bir navigasyon adana da harydi haydi çalışması gerekir. Dediğim gibi büyük ihtimalle harita veya yazılım hatası yaşanıyor.Bu arada yazılım ve harita için çok detaylı bilgiye ihtiyacın yok. Cihazın MENU butonu olmalı. Orada bilgilerini bulabilirsin. Kolay gelsin.
evet benim de bahsetmek istediğim mevzu harita idi. yalnız haritanın ülkesel olarak çalıştığı doğru fakat bazı haritalarda tüm yollar tanımlanmamış olabiliyor. o yüzden çalışmıyor olabilir. örneğin adana merkez yolları tanımlanmış olduğundan şehir içinde çalışıp yaylada yol bulamıyor olabilir.
offf uzun uzun yazmistim gondermeden sayfayi kapatmisim simdi ozetini tekrardan yaziyorum 1. navi cihazi gokyuzunu gordukten sonra her yerde sinyal alir sehirici, sehirdisi, yayla, ova veya dagtepe farketmez yeterki gokyuzunu gorsun ( Burada cam filmi yaptirdiniz mi? bazi filmler GPS sinyalini keser) 2. Harita guncel degilse bile navi cihazi calisir ama sizi bos bir arazide gosterir. Bence sorun navi cihazinin programinda yada harita kaynagindan (CD, DVD, SD-Card veya dahili hafiza) kaynaklaniyor. program cokmus yada harita kaynagina ulasamiyor ( CD DVD cizilmis olabilir, SD-Card yetinden cikmis olabilir yada bozulmus olabilir) mesela benim Navi DVDli DVDyi cikartinca cihaz calismiyor DVD tak diyor Cozum anlayan bir yere goturup gostermek yada hata fotolarini cekip yayinlarsaniz belki sorunun kaynagini daha net cozebiliriz Gecmis olsun
Oğuz,Vereceğim linki incele. Sanırım işini görecek bir çok bilgiye ulaşabilirsin.http://www.navimaster.net/index.html
Sağlık olsun KAdir bey 1. Araç gökyüzünü görüyor. Araçta kesinlikle cam filmi veya benzeri sinyal kesici şeyler yoktur...2. Maalesef çalışmıyor ve başarısız yükleme diyor... Benim araçta SD kartla çalışıyor... ÖZel üzerinde GPS yazan bir kapak var onu çekince içinden SD kart çıkıyor. Kart sağlam tertemiz 2-3 defa yerinden çıkartıp geri taktım sildim temizledim ama nafile değişen hiç birşe olmadı... Toshiba marka 4 gb'lık bir kart var içinde... Kartı değiştirsem bile geri içine nasıl yüklicem navi programlarını... Ben en iyisi bir arabanın yanına gideyim kafama takılanlara fotolayıp buraya koyayım...
Arkadaşlar yaptımmm En üstte ki resim de Primo var onun içine girdim ne kadar dosya varsa tek tek açtım açtım denedim içinden bir tanesini daha denedim bir baktım arama süresi uzadı ufaktan içim gıdıklandı ve bir baktım pat diye açıldı Tüm giriş ayarlarını yaptım Türkiye'den Sibel hanımın sesini seçtim tüm ayarlar oldu vee misss hemen nerde olduğumu söyledi ki ben şu an yayla da dağ başındayım onu bile gösterdi tıkır tıkır çalışıyor gerçekten çok mutlu oldum emeği ve yardımı geçen herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun
hadi bakalim hayirli olsun
Hele şükür . Ben laz ı kullanıyorum hız sınırını aştım mı poku yedin uşağım diyor .
Bulduumm , Markasını BulduuummmYavw zaten resmin altında yazıyormuş, halka içine aldım markası "passinger air bag off" muş, alman malı galiba
abi alman markasi olan Scahaubz Lorenz olmasin Bulan da sanirim Archimedes (su kuvetteki Arşimet varya )