0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tuborg normal alkollü, %4.6 olması lazım alkol oranının ama, adamı tanıyamadım.
Doğan TURAN
Doğan TURANsamanyolu tv de dini içerikli bir dizide ruhani bir durumu canlandırıyor.fotoğraf gerçek bile olsa sonuçta tiyatro oyuncusu hoca rolüde oynar din adamı rolünüde oynar... gerçek hayatında alkol de içebilir zinada yapabilir. gökhan bu fotoğrafı paylaşmandaki amacın nedir...
ne amacım olabilir. Siz iyimisiniz ?
Bence çok normal...İnsanlar rolleri gereği hareket ediyor...Alkol almayıp rolü gereği alkolik bir insanın hayatını canlandıran sanatçılar da var...
ben iyiyimde sen nasılsın yani bu adam hoca alkol içiyor ne birçim hoca diye mi paylaştın... yada alkol günahtır neden içiyorsun gibi mi paylaştın anlayamadım..bu adamın alkol içmesinde ki garip olan durum nedir...yada bu resimde garip olan birşey mi var yani niye paylaştın diyorum
Ne rolle tv ye çıkıp reel hayatında nasıl biri olduğunu göstermek istedim bana garip geldi çünkü şaşırdım yani .
Anthony Quinn'in Hz. Hamza'yı canlandırması gibi...
adamlar oyuncu her rolu oynayabilir Anthony Quinn Hz.Hamza(r.a)'yi canlandirmisti sonra gitti Zeus'u canlandirmisti. gayet normal hareketler bunlar birde soyle bir durum var acaba bu foto ne zaman cekilmis?
bence tartışmaya çok hacet yok, eleştirelden çok mizahi olarak algılanması gerekir. Herkez istediğini yapmakta özgür, burda sadece işletmenin alkol ruhsatı varmı yokmu, o tartışılabilir, onunda doğan turanla alakası yok.