0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bilgim yok ne zaman çekildiğinden.Ben burda adamı karalama kampanyası yapmıyorum Uğur bey. O şekilde sual sorup beni burda sen karalamaya çalışıyorsun sorma tarzından anlaşılıyor bu. Allah Allah ya.
Doğan TURANsamanyolu tv de dini içerikli bir dizide ruhani bir durumu canlandırıyor.fotoğraf gerçek bile olsa sonuçta tiyatro oyuncusu hoca rolüde oynar din adamı rolünüde oynar... gerçek hayatında alkol de içebilir zinada yapabilir. gökhan bu fotoğrafı paylaşmandaki amacın nedir...
Foruma üye alınırken lütfen IQ testi yapılsın, belli bir seviyenin altı alınmasın, seviyesizler hiç alınmasın.Adam tiyatrocu, OYUNCU adı üstünde, hacı abi rolu oynuyor diye hacı olacak hali yok, ister içki içer, ister rusa gider SANANE.Sevgili modlar, cezam neyse çekmeye razıyım.İyi günler, teşekkürler.
provakasyona gelmeye gerek yok...bu resmin ne amaçla paylaşıldığını herkes adı gibi biliyor .. benimde çok söyleyeceğim şey var ama sonra adım polemikçi oluyor... bu resme gelde polemik yaratma
Belliki benimde senın gıbı dusundugumu anlamıcak kadar beyinsizsin.IQ testi yapılsa inan bilgisayar basına oturtmazlar seni idiot.
merak ettim uğur neymiş amacım ?
hayırlı kandiller kardeş...
forum raydan çıkmış