0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pajero
Pajeroyu bir daha test ettim, arazide gerçekten çok başarılı bir araç Toyotaya pradoyu testte gittigimizde galerinin önünde iki tane beyaz lc v8 ve kahve rengi prado vardı, eşim hemen v8 lerin yanına gitti bunu test edelim dedi. Prado ve v8 i tet ettik, v8 mükemmel bir araç ,satş temsilcisi şuan şipariş verseniz prado 6 ile 10 ay arasında gelir ancak elimizde hemen verebilecegimiz v8 var dedi.Böyle olunca yine kararsız kaldık bayramdan sonra kesin vararı verecegiz ...
İkisinin arasında 100.000+ fiyat farkı mı var?
Bu tarz araçlar belli sayılarda geldiği için bu 6-10 aylık süre normalmiş. Araçlar arasında çok büyük fiyat farkı var Land Cruiser Prado 3.0 D4-D 132,700 € + 2.611 TL Land Cruiser Dizel V8 4.5 D-4D 164,900 € + 9.107 TL Pajero BK 3.2 DIDC GLS INS. AT 82,000 € + 3,660 TL fazla bekmeyi sevmiyorum bu işlerde hemen teslim dedikleri için ve eşimin ısrarıyla lc v8 düşünüyorum , pajero içinde 3 ay sonra araç gelir dediler. Eger diyer bayilerde pajero bulursam alıcam yoksa ,iki üç yıl sıkışıp bütün paramızı yatırıp üstünede kıredi çekip lc v8 almayı düşünüyoruz...
Bu kadar fiyat farkını sürüşte hissedebilir miyiz bilmiyorum
Aç karnına alışveriş yapmayınız Sonradan, "şu da işimi görürmüş" dediğim durumlar oldu.Ayrıca bankaların, kuruluş amaçları sebebi ile esneme gibi bir durumları olmuyor. Dünyanın bin türlü hali var. Bankaya borca girmektense, halihazırda seçenek olarak gördüğünüz ve bankasız, faizsiz sahip olabileceğiniz ve test ettiğiniz Pajero yu seçmeniz uygun olacaktır. Her zaman, daha iyisi çıkacaktır karşınıza. Günümüzün en büyük sıkıntısı, olmayan paranın harcanması.
Haklısınız bu zamanda bankalarla ugraşmak çok zor bir iş, ama son aracımız olacak kaliteli bizi dağ başında bırakmayacak ,konforlu , işe gidip gelebilecegimiz bir araç istiyoruz , şimdi ucuza alıp sonradan pişman olmak istemiyorum ...
ben halâ grand cherokee konusunda ısrar ediyorum. tasarım, arazi kabiliyeti, sağlamlık olarak diğer iki araçtan da iyidir. zincirlikuyu'da bir bayi var yerinizde olsam almasam da bir test sürüşü gerçekleştirirdim.
suan piyasadaki pajerolar o meshur paris-dakar fatihi pajero degil suanki pajerolar arakasi kapatilmis mitsubishi pick up pajeronun rakibi Land Cuiser degil Toyota Fortuner'dir. Sonuc para, vergi ve yakitla ilgili sorununuz yoksa Lc alin tabiki ama para isi bizi bozar derseniz pajero alin yada Toyota Hilux, Nissan Navara , Mitsubishi L200 yada Isuzu D-max guzel alternatifler olabilir sizin icin zira pajeronun vereceklerini 4x4 pickup hayli hayli verir