0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Grand cherokee nin ciddi güvenlik sorunları olduğunu duymuştum onun için listemizden elendi.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HJ538H_KZCI#! Jeep Grand Cherokee moose test -- the full story
Yorumlarınız için teşekkürler, uzun araştırmamızın sonucunda lc prado v8 almaya karar verdik ...
Allah yardımcınız olsun. Bunu koç falan kesmez. Koca bir dana kesmeli Allah kaza, bela vermesin
İyi dileklerininiz için teşekkürler ancak eşim kafamı karıştırdı internette land roverlara bakmış range rover sport anahatar teslim 146.535 euro şimdide lc v8 boşver bu daha güzel buna bakalım diyor pazartesi önce land rovera bakıcaz sonra toyota ya gidecegiz ...
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Ben farklı bir açıdan bakıyorum hep bu SUV sınıfına; tamam, herkesin kesesi, tarzı, zevki başkadır, herkes istediği kadar parayı istediği ürüne harcar, hele bu para alın teri ise daha da tatlı olur. Ancak şehiriçinde 4-5 metrelik koca bir makine, 8 silindir, tükettiği yakıt, havaya saldığı gazlar, nromal bir otomobille aynı işi yapmasına rağmen 3 kat fazla yakıt tüketimi...Bence yöneticiler bırakın vergi yükü getirmeyi, 2lt üzeri hiç bir otomobil ve SUV sınıfı aracı sınırdan dahi içeri sokmamalı, milli servete zarar denilen şey bunlar bence...Diyorum ya, örneğin bir yaris'le aynı işi yapmasına rağmen (şehir içinde A noktasından B noktasına yolcu taşıma) 3 kat yakıt tüketen, bir o kadar da zararlı gaz salan, benim gözümde bir otobüsle şehir içinde tur atmaktan bir farkı olmayan bir canavar...Neyse hayırlı olsun diyeyim tekrar, kazasız belasız sağlıkla mutlulukla kullanmanız dileğiyle.