0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah'a şükür daha kazam yok
Allah kazasız sürüşler nasip etsin hemşo
çok şükür daha böyle bir olay yaşamadım. umarım bu başlıkta herhangi bir tecrübe aktarımında bulunmam.
benım anlatmam gerek yok zaten yeni yasadım biliyorsunuz
İnşallah yaşamazsınız Hakan Bey. Kazasız sürüşler.Zaten konu senin kazadan sonra aklıma geldi Serdarcım
Bu yılın mayıs ayında kırmızıda beklerken sol arkadan beton dökme kamyonu ön tarafa kadar sıyırarak vurdu.O an irşey hissetmedi ta ki arabadan inene kadar.Adam beni hiç görmediğini önündeki münübüse vurmamak için direksiyonu kırdığını söyledi.Allah'tan verilmiş sadakamız varmış 10cm daha içeriden alsa sol arkada oturan oğlum ve ben düşünmek bile istemediğim şeyler yaşayabilirdik.
daha ehliyetım yoktu 15 yasında falandım ama evımız çanakkale merkeze giden mınıbuslere uzak olduğu ve sabahın altısında başka hıc bır vasıta olmadığı için minibüslere kadar arabayla gidip gelıyordum her zaman neyse bı sabah gene okula gitmek için çıktım hava kış olduğundan her yer don tutmustu o zamanlar lada samaramız vardı 94 model.bindim çalıştırmak bayağı uğrastırdı minibüse yetışebılmek için hızlı gıtmem lazımdı yoksa okula gec kalıcaktım ana yola cıktım. hızlı gıdıyordum o zaman anayol 2 serıttı hafıf bır vıraj var orayı donüyordum bir baktım karsımda 2 araba yan yana geliyor.yavaslıycam ama durmuyor araba yerler kayıyor ben o panıkle sağ tarafa kırdım direksiyonu bir tarlanın ıcıne daldım. 3-4 tane ufak agacı parçalayarak anca durdum. bir yarım saat kendıme gelememıstım arabanın ıcınde öle boş boş oturdum şok olmuştum resmen
1 ay önce tali yoldan ana yola cıkmak için durdum arkamdan gelen adam 206 sedan duramayıp vurdu. Allaha şükür bundan başka da kazam yok.
ilk kazamı buzlu yolda sokağa girerken sokağın başındaki elektrik direğine kayma sonucu vurarak yaptım .. canım toyota hilux un lambası kırıldı... ilk hissettiğim düşünce ise babam beni...........
iki kaza yaptım ikisindede farklı golf lerle takla attım.kendi kendime totem yapıp cok begendiğim 1.6 tdı motordan uzak kalıyorum.
Ehliyetimi alalı 2 ay oldu şükürler olsun daha birşey yaşamadım ama trafikteki birçok dengesiz yüzünden kazanın eşiğinden döndüm
İlk Abimin arabasıyla kaza yaptım ehliyeti yeni almıştım abimde o sıralar askere yeni gitmişti.İstanbul Cevahir Avm'de dar bir yere girerek park etmeye çalıştım. ön tarafa bakerken sol arka kapıyı büyük beton kolona sürtmüştüm Tek kazam o çok şükür.Profil resmimdeki aracı sürtmüştüm
Gökhan Bey soracaktım auris kullanıyorsunuz neden profilde opel var diye hatırası varmış galiba.