maddi hasarlı olmayan kazaya kaza demem ben. gidiyo adam tıklatıyo parktan çıkarken çizik bile yok. bence kaza değil bu
+ 1040 1071 1453 1923. ufak dokunmalar kaza değildir bence. yoksa ölümle sonuçlanan kazalar kaza değil, bambaşka isim takmak gerekir.
madem günah çıkarıyoruz, bende yazayım. 16 yaşımda babama kızıp arabayı kaçırdım. 98 model Skoda Felicia Sw. arkadaşımı da alıp gezdik bir süre. gayet sakindim. taki eve dönmeye karar verip girdiğimiz o sokağa kadar. dar bir sokaktan dönüş yapacağım sırada bir araç burnumun dibine kadar soktu. (ordan artık nasıl dönmemi bekliyorsa) belki 10 hamle yaptım ileri geri, yok; araç çıkmıyor
"Ya Allah" deyip gazı kökledim ve dönmeye çalıştığım yerde parketmiş araca çarptım. daha da gazlayıp sürterek aracı geçtim ve sonra beni sıkıştırıp buna neden olan aracı çevirdim direksiyonu. gazı kökleyip ona çarptım

o sırada harele hurele sesler gelipte beni durdurmaya çalışanları görünce direksiyonu toplamayıp bıraktım ve tekrar gazladım. direksiyon serbest kalınca hızlıca döndürdü kendini ve sağda bekleyen başka bir aracın da dikiz aynasına çarptım

aracı kapının önüne tabir-i caizse ışınladım resmen

arkadaş sağolsun arkamızda ambulansı polis sanmış, kaçmamız lazım demişti de

bizim araç mı? babamın daha 10 gün önce macunlayıp boyattığı sağ ön çamurluk içeri girdi. sağ dikiz aynada diğer aracın boyası ve sürterek geçtiğim aracın yan çıta izi çıkmıştı. çamurluk hariç, kaportaya geçen boyaları uzun uğraşlar sonucu bol su, sabun ve bez kullanarak çıkarmıştım.