Gönderen Konu: İlk kazanızı nasıl yaptınız?  (Okunma sayısı 5647 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: İlk kazanızı nasıl yaptınız?
« Yanıtla #40 : Ağustos 14, 2012, 02:52:14 »
Beni simartiyorsunuz :D

Hak etmiyor degilim bende :D :D

Estağfurullah efendim. Neyseki size bir şey olmamış en büyük tesellimiz :)
Oyle kaza mi olur hafif tiklatma. Oyle kaza olsa benim de var bikac kere :)

Seçkin kaza deyince ne düşündün merak ettim bak şimdi :)
Tıklatma çoookk oldu bende 2 hafta önce clio hb yi yanaştırırken tampondaki siyah çıta konteynıra deydi baktım konteynır aşşağı gidiyor indim arabadan zor tuttum :D sonra getzle cıtroen jumpera tıklattık tampon girip çıktı sıkıntı yok :D

Eski Novaların tamponlarında yay var git duvara göm arabayı yaylanıyor sadece :) böyle bir araba mı alsak gençler sizlere :)
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 14, 2012, 02:52:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 14, 2012, 07:44:38 »
yanlış hatırlamıyor isem 34 UGM 15 plakalı beyaz toyotalı adam vurdu... baktı....    ...ve devamında kaçtı, yakaladım... araçdan tasmasız 3 kişi indi, ağızlarından salya akıyordu, sonrası malum  saldım gittiler... 2007-2008 olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 14, 2012, 09:56:25 »
yanlış hatırlamıyor isem 34 UGM 15 plakalı beyaz toyotalı adam vurdu... baktı....    ...ve devamında kaçtı, yakaladım... araçdan tasmasız 3 kişi indi, ağızlarından salya akıyordu, sonrası malum  saldım gittiler... 2007-2008 olabilir

Böyle terbiyesizler de yok değil hani.
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 16, 2012, 12:01:08 »
Seçkin kaza deyince ne düşündün merak ettim bak şimdi :)
maddi hasarlı olmayan kazaya kaza demem ben. gidiyo adam tıklatıyo parktan çıkarken çizik bile yok. bence kaza değil bu
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2023 Toyota Corolla 1.5 Dream Xpack MDS
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 3900
  • Model Yılı: '23
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 16, 2012, 14:25:19 »
İlk arabam NİSSAN PRİMERA SLX 1997 ile İstanbul Göztepe Safak Hastanesinin sokağında yolu ana cadde sanıp kaptırmış giderken sağ yoldan bir Seat Toledo Marka araçla burundan tokalaştık.. Toledonun ön teker üstü çamurluğun alt arafı ezilirken benim sadece sol ön farım yerınden cıktı. Tırnakları kırılmış.. Tabi hışımla aşagı ındım. Noluyo hayt huyyytt falan fılan. Adamın ailesi arabadaydı ve sesımı kısmak zorunda kaldım. Sonradan ogrendımkı adam M.Ü Öğretim Görevlisiymiş. Nede olsa baba mesleği öğretmenlik deyip sustum. Neyse Polis geldi. Derken o yolun ıkı tarafındada ana yol tali yol kavramı yokmuş. Sağdan gelen arac o oldugundan benım yol vermem gerekıyormus dıye bır fetva verdı polıs ve 8 de 8 kusuru bana kılıtledı.. Allahtan sonunda baktıkı akıllı uslu ınsanlarız ceza falan kesmedı ruhsatları fotokopılestık yol aldık..

Allah kımseye kaza bela vermesın.. Hayırlı kazasız ve keyıflı surusler dılerım sevgılı Toyotacı Dostlarım..
|34 CRK 881| 2023 COROLLA 1.5 Dream X-PACK

!!! TRAFİK KURALLARINA UYALIM,UYMAYANLARI UYARALIM !!!
 İÇİNİZDEKİ TRAFİK CANAVARINI DURDURUN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Grafik Tasarımcı Fenerbahçe aşığı
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #45 : Ağustos 16, 2012, 16:07:45 »
Allah kimseye kaza bela vermesin

ilk kazamı 16 yaşında babamın transporterini kuzenın 206 sına çarparak yapmıştım

Düğün günüydü kuzen arabasıyla geldi yeni ön farlar yapmış modifiyesi çok tatlıydı gözüm kalmıştı arabada yolda 2 sıra park etmiştik ben gelin arabasının önünü kesmek içim arabaya bindim çalıştırdım direksiyonu fazla kırdım gaza biraz fazla bastım galiba bir patırtı koptu dedim arabanın sol tarafı gitti kuzenin arabasının önüne takmışım babamdan değilde kuzenden baya bir fırça yemiştim :))
Son Sözümüz FENERBAHÇE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Calm down. The king is back
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 132000
  • 6 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ağustos 20, 2012, 17:55:30 »
maddi hasarlı olmayan kazaya kaza demem ben. gidiyo adam tıklatıyo parktan çıkarken çizik bile yok. bence kaza değil bu

+ 1040 1071 1453 1923. ufak dokunmalar kaza değildir bence. yoksa ölümle sonuçlanan kazalar kaza değil, bambaşka isim takmak gerekir.
madem günah çıkarıyoruz, bende yazayım. 16 yaşımda babama kızıp arabayı kaçırdım. 98 model Skoda Felicia Sw. arkadaşımı da alıp gezdik bir süre. gayet sakindim. taki eve dönmeye karar verip girdiğimiz o sokağa kadar. dar bir sokaktan dönüş yapacağım sırada bir araç burnumun dibine kadar soktu. (ordan artık nasıl dönmemi bekliyorsa) belki 10 hamle yaptım ileri geri, yok; araç çıkmıyor  :argh:
"Ya Allah" deyip gazı kökledim ve dönmeye çalıştığım yerde parketmiş araca çarptım. daha da gazlayıp sürterek aracı geçtim ve sonra beni sıkıştırıp buna neden olan aracı çevirdim direksiyonu. gazı kökleyip ona çarptım  :-[ o sırada harele hurele sesler gelipte beni durdurmaya çalışanları görünce direksiyonu toplamayıp bıraktım ve tekrar gazladım. direksiyon serbest kalınca hızlıca döndürdü kendini ve sağda bekleyen başka bir aracın da dikiz aynasına çarptım  :huh: aracı kapının önüne tabir-i caizse ışınladım resmen :D
arkadaş sağolsun arkamızda ambulansı polis sanmış, kaçmamız lazım demişti de :)

bizim araç mı? babamın daha 10 gün önce macunlayıp boyattığı sağ ön çamurluk içeri girdi. sağ dikiz aynada diğer aracın boyası ve sürterek geçtiğim aracın yan çıta izi çıkmıştı. çamurluk hariç, kaportaya geçen boyaları uzun uğraşlar sonucu bol su, sabun ve bez kullanarak çıkarmıştım.
Toyota Avensis 2011 Elegant Extra Multidrive-S

Turbonun kesildiği 4.000 devirden sonra bizim atmosferik hayatımız başlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 20, 2012, 19:44:17 »
 Allaha şükür uzun yıllardır araç kullanıyorum hiç bi kaza yaşamadım allah kimseye de yaşatmasın ancak şöyle bi kaza durumum oldu (Yani kaza anında ki psikolojiyi hissetme)
 Lise yıllarındayken okul minibüsü ile kötü bi kaza geçirmiştik... Şoförümüz her zaman ki güzergahtan devam ederken yine sabahtan biz öğrencileri topluyor. Servis hınca hınç dolu ve alınacak 2 kişi kaldı. Bizim şoför gece uyumadı mı ne yapmadıysa tali yoldan ana yola çıkarken ilk önce sol yerine sağ tarafa baktı ve aracı durdurmadı yola bi çıktık soldan koca bi Fatih üstü full çakıl yüklü kaptırmış geliyor ben direk anladım çok kötü vuracağını aracın içinde KAMYOONN diye bağırdım ve sıkı sıkı tutundum beni duyupta kamyonu gören arkadaşlar da tutundu bi kaç kişi, kamyon bize bir vurma vurdu sol önden 4 kere yerimizde dönüp tarlaya yuvarlandık yaralı falan vardı araç pert hurdalığa atıldı debriyaj direksiyonun deliklerinin arasından çıkmıştı hayatımda böyle bişe yaşamamıştım....
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...