0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama şöför ler için dediklerine katılmıyorum ankara trafiğinde 34 plakalılar hemen kendini belli ediyor... benim görüşümde milletin hep trafik kurallarına uyduğudur... ben 2 senedir o trafikte araba kullanıorum hatırladığım o şekilde üstüme çıkacak 1 olay hatırlıorum o adamda çok dalmıştı özür diledi ben elimle tamam dedim onuda görmemiş peşimden geldi neden geldiğinide anlamadım tabi durdum özür dilerim falan dedi adam...[/quote]Eskiye göre Ankara çok bozuldu. Kırmızı ışıkta sağa dönmenin serbest olduğu neresi var başka?
Eskiye göre Ankara çok bozuldu. Kırmızı ışıkta sağa dönmenin serbest olduğu neresi var başka?[/quote]Istanbul
Eskiye göre Ankara çok bozuldu. Kırmızı ışıkta sağa dönmenin serbest olduğu neresi var başka?[/quote]Aslına bakarsan, Kanada'nın Ontario eyaletinde bu serbestama mesela Quebec eyaletinde değil
Arkadaşlar ben Hem bu üç şehirde (İstanbul, İzmir, Ankara) çok uzun süreler araba kullandım hem de diğer bir çok şehirde belli süreler araç kullandım. Şu anda Ankarada yaşıyorum ve Ankara ile ilgili tüm olumsuz eleştirilere katılıyorum. 4 yıldır ankaradayım; kaza görmediğim gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez, Hemen her gün kaza görmek mümkün. Şehir içi kazaları müzesi gibi mübarek şehir. Ayrıca trafiğin sağdan aktığı bir şehir. Her şehirde trafiğin hızlı olduğu şerit sol şerittir. Ankarada sağdan akar. Kesinlikle karşı tarafın ışıkta duracağını düşünmeyin. Hele ışık ihlali yapan tek araç olur diye sakın düşünmeyin toplu olarak ışık ihlalleri hat safhadadır. Kesinlikle ve kesinlikle aynanızdan size doğru yaklaşan bir beton mikseri görürseniz illaki kenara yanaşın çünkü o kamyonlar şehir içinde 120 Km den daha yavaş gitmeye programlı değillerdir. Tabelalar insanlara beyin cimnastiği yaptıracak ve babana bile güvenmeyeceksin sözünü hatırlatacak şekilde tasarlanarak insanı ambele etmeye yönelik görev yapmaktadırlar. Şehir içinde İstanbul ve Eskişehir yollarında 80 ile gidenin korna çalmak ve sıkıştırılmak suretiyle hakir görüldüğü bir trafik anlayışı sahiptir. Tampon tampona giden Şahinlerin cirit attığı az ilerde de uçarak havada birleşip yere o şekilde indikleri ve masum insanlara da zarar verdikleri modern dans gösterilerine benzer performans sergiledikleri bir trafiği olan bir şehirdir. Batıp ta çıkamadığınız Battı Çıktı denen altgeçitlerin şehri kuşattığı bir şehirdir bu Ankara. Şoförlerinin beceriksiz olup İstanbuldaki şoförlere özenerek malesef beceriksizce yapmaya çalıştıkları makaslar, sprintler, patiler ve sonunda ya başka bir aracın ya refüjün ya da bir ağacın üstünde sonlanan hareketlerle dolu bir şehirdir ankara. Daha ne diyim??? Söyleyecek o kadar çok şey var ki.... Ama bunu okurken sıkılıp ta bana laf söylemeyin diye daha uzatmıyorum. Merak edenler için www... ehe ehe yok artık bu konu için site açamam Bu arada son olarak ankara trafiğinde yeni bir tanım kazanan bir kelimeyi sizinle paylaşmak istiyorum.Mikro Saniye : Ankara trafiğinde ışığın kırmızıdan sarıya geçmesi ile arkandaki "ayıcığın" kornaya basması arasında geçen çok küçük zaman birimi.