0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kırmızı ile belirttiklerim, vecize olacak kadar güzel.teşekkürler.
Mikro Saniye : Ankara trafiğinde ışığın kırmızıdan sarıya geçmesi ile arkandaki "ayıcığın" kornaya basması arasında geçen çok küçük zaman birimi.
Yine sarıya geçtikten sonra basıyorlarsa iyi buradaki ayıcıklar daha ışık kırmızı ikin basıyorlar kornaya. Bu arada ayıcıklarada hakaret oldu bu ama başka dicek laf bulamıyorum .
Dediklerinize katılıyorum bende...Ancak anlayamadığım konu battı çıktıların ne gibi bir kötü avantajı var
Mahmutcum Adanayı da çok iyi bilirim. Eşim Adanalı. Ben de dolayısı ile hanım köylü olarak Adanaya çok sık gidiyorum Emin ol oranın trafiği Ankaradan daha iyi
Doğrudur Barış abi ben hiç Ankaraya gitmediğim için oranın trafiği ile buranınkini karşılaştıramam ama netice olarak tüm Türkiyede trafik berbat heralde daha trafikten memnun olan görmedim. Bu yeşil yanmadan kornaya basma olayıda trafikte en gıcığıma giden şey özellikle dolmuşçular ışık daha kırmızı iken hemen basarlar sinir olurum sanki biryerlere birşey yetiştirecek.Çok dil bundan bir kaç ay önce bir kaza oldu hatırlıyorsanız dolmuşçunun biri kırmızı ışıkta geçerek tıra veya kamyona çarpmıştı kaza ile ilgilidolmuşçulara soru sorulduğunda biz bu işin kompetanıyız yol boşsa geçeriz demişlerdi utanmadan .
Teşekkürler Mahmutcum. Daha zamanım var nasılsa bahar aylarına kadar haberleşiriz. Şimdilik herkese iyi geceler. Malum yarın mesai var Uykumu almam lazım çünkü yine o muhteşem Ankara trafiğine dalacağım
Ankara içine girdğiniz bölgelerde bile hız ışıkları 70 yazıyor ama orada 50 Galiba o bölge insanlarına bir gıcıklık , senmisin % 4 oy veren , al sana düzenleme..