0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar geçmiş olsun .Bende cuma günü kaza yaptım . Aynı şekilde önümdeki araç birden fren yaptı bende mecburen fren yapıp durdum arkamdaki araç duramadı geldi çarptı üstüne suçlu ben oldum . Bende kaportada hasar yok tampon biraz ezildi onuda eğer olursa mini onarımı kullanarak yaptıracağım . Bende zorla da olsa tutanak tuttum ama karşı tarafın ehliyet ve ruhsat fotokopisini almak aklıma gelmedi auto kingte hasarın karşı taraftan karşılanabilmesi için bu belgeleri istiyor .Edit : ehliye , ruhsat fotokopisinin yanında karşı tarafın trafik sigortası poliçe fotokopisini de istediler .
ben tespit tutnağımı tuttum polis geldi gereknleri yaptı ne yaptıysa arkamdan carpanı suclu buldu.benım aracmı kendı kaskomdan yapılcak onu aracı kendısı yapıcak bu yanı.
Ok Serdar .Benim araçta fazla bir hasar yok zaten ama insan neden olsun diyor .Tekrardan geçmiş olsun .
geçmiş olsun serdar abi inşallah bundan büyük kaza başına gelmez transite nolmuş ya öyle fordla fiat ilginç
evet benı sasrıttım ya o değilde emnıyet kemerini takmıyordum uyarı sesi yüzünden takıyım dedim iyiki takmışım yoksa kafamı cama vururdum o gün emniyet kemerinin değerini bir kez daha anladım
Çok çok geçmiş olsun Serdar.Allah daha büyüklerinden sakınsın hepimizi O kadar emniyet kemeri takın uyarısında bulunuyoruz,videolar paylaşıyoruz ama bir kulağından girip diğerinden çıkmış Serdar.En son Altınoluk'ta bir sorun yaşamıştım.Hemde arka koltukta.Hatırladın mı Serdar?Emniyet kemerini takmayı alışkanlık haline getirmelisin artık...
geçmiş olsun.
bundan sonrada öyle olucak abim kime ne anlatırsan anlat abi bende öyleyim başıma böyle birşey gelmezse değerini anlamayız. Allah herkesi beterlerinden korusun kimseyi emnıyet kemerine mahkum etmesin.
İlk kemer taktığımda 11 yaşımdaydım ve başıma bir olay gelmemişti
Hayırlı olsun Serdar.
hayırlı olan ne abi anlayamadım yav
geçmiş olsun. bu transit tipi araç kullananlar nedense böyle kazalara oldukça sık karışıyorlar. araç basınca gidiyor fakat fren peformansı gidişi gibi değil malesef. yidir.