0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ouv dear Bununla geçmiş olsun kardeşim rabbim cümlemizi beterinden koruusn inşallah...
kardeşim çok geçmiş olsun. sana birşey olmamış Allahtan. sanki Linea'da da pek bir sıkıntı yok??
Serdarcım çok geçmiş olsun.Rabbim büyüklerin cümlemizi korusun.
Konu başlığı, bunun gerisi de gelecekmiş gibi olmuş Küçük dokunuşlar bunlar. Allah kaza bela vermesin
geçmiş olsun en kötü kazan bu olsun...
Insallah son kazan da olmustur. Bahsettigin yer cok skintili birde, bayagi olasi bir durum senin yasadigin. Sen ne kadar dikkatli olsanda trafikte yalniz degilsin malesef..
Geçmiş olsun kardeşim, tek ve en büyük kazan bu olur İnşallah...
Geçmiş olsun kardeşim inşallah son kazan olur.
Gecmis olsun.
geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun, allah beterinden korusun.Tutanağın yanında, ehliyet fotokopisi , ruhsat fotokopisi gibi şeyler istenmesi bence mantıksız, zaten tutanağın içeriğine kişinin ve kaza yapan araçların bütün detayları yazılıyor. Bunlara çok rahat şekilde ulaşılır. Ben kendi aracımla hiç kaza yapmadım, ama çeşitli kazalara şahitlik ettim, karşılıklı anlaşılabiliyorsa, tutanak hazırlanıyor. Sonra 1 hafta içerisinde ilgili kurum suçlu tarafı tespit edip, mağdur kişinin hasarı, karşı tarafından sigortasından, yetmiyorsa kendisinden veya kaskosundan karşılanıyor.
geçmiş olsun nazarı şirket arabasında çıkarmışsın kullandığım şirket arabalarının dili olsa da konuşsa
En büyük kazan bu olsun kardeşim inş Allah yaşatmasın
geçmiş olsun kardeş
Geçmiş olsun, şehir içinde sıcağın da etkisiyle dikkatsiz oluyor insanlar..
Geçmiş olsun,sıcak,oruç ve dikkat dağınıklığının sonucu olmuş..
Başlığı görünce dedim heralde bu Serdar ilk kaza yazmışsın ya ondan
Insallah son kazan da olmustur
İstanbul da.... imkansız....bu daha en basiti...allah İstanbul da araba kullananlara yardımcı olsun.....
geçmiş olsun serdar.bizim corollaya da bir dolmuş çarpmıştı. önümüzdeki kadın el kaldırınca dolmuş sol önü götürdü.ticarilerden uzak durcaksın
Gecmis olsun Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun cümlemizi..
Burası Güngören Kale Center Avm Değilmi ? Orası cok sakat soldan sağa - sağdan sola geçişler çok sık oluyor tamda kaza yaptığınız yerın hemen önünden
bende ilk ehliyeti aldığımda kapıyı sürtmüştüm arabadan soğumuştum hiç süresim kalmamıştı olur böyle aksilikler Allah daha beterinden korusun.
Şimdi aklıma geldi de... İlk kazamı yaptığımda kendimden utanmıştım.Kazaya bakanların hepsi sanki beni kınıyor gibiydiler
Merak Ettim Nasıl Bir Kazaydı
14 yasımdan beri araba kullanıyordum ve 31 yasımda ilk kazamı yapmıştım
Ehliyetide muhtemelen 18 de hemen almışsınızdır.Demekki 4 sene trafik canavarlığı yapmışsınız