0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün canım sıkıldı youtube den video izlerken bunu buldum arkadaşlar sizce bu adamın yaptığı nedir ? yani nasıl bir din anlayışı resmen dinimizle dalga geçmiyor mu sizcede ? Adnan Oktar - Stüdyoyu Reina'ya Çevirmek
bunu salıverin gitsin... şarkıda 99ların şarkısı kendisini ciddiye alan yok zaten sizde ciddiye almayın
Bu adamin ne yapiyorsa günahi veya sevabi kendine degil mi? Dalga gecse ne olacak ki? Adam böyle yapti diye din mi degisiyor? Tabiki degismiyor. 10 saniye izleyince nasil bir tip oldugu belli; birak kendi kendine program yapsin. Yapacagin sey adamin programlarini izlememek. Adami dini acidan yargilamak hicbir kula düsmez. Kanun disi bir is yaptigini düsünürsen de, verirsin mahkemeye.
yok yok kadir hocadan şaşmayacaksın (C012) Cumartesi Sohbetleri, Üstad Kadir Mısıroğlu, 31.12.2011
İsmail Baki Tuncer'in Adnan Oktar takliditökezlemiş gergedan hareketi abi koptum valla
Adamım yaa O kadar çıtırı bir araya toplamak bile büyük beceri
Herif Larry Flynt Türkiye şubesi gibi...Martini bardağındakini çözemedim....Ayrıca hoca dişlenmiş elma kardeşliğinden....Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar....
Kesinlikle katılıyorum. Öğrencilik yıllarımda Harun Yahya adı altında belgesel cdler vardı begenerek izlerdim sonradan öğrendim ki bu mendeburmuş o belgesellerin sahibi.
]İsmail Baki Tuncer'in Adnan Oktar taklidi[tökezlemiş gergedan hareketi abi koptum valla
12 Eylül de vatandaşlıktam çıkarılan, Atatürk düşmanı bir şahıstır. O fes ne arkadaşım, kültürümüzde böyle bir şey yokk!Atatürk ün şapka devrimini ağzına dolayanlar ne hikmetse şu "Yunan şapkası" fesleri giymeye pek meraklıdır.