Gönderen Konu: Bu nasıl bi din anlayışıdır anlamadım.  (Okunma sayısı 2577 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu nasıl bir din anlayışıdır anlamadım.
« Yanıtla #20 : Ağustos 08, 2012, 06:53:27 »

O eserlerin hepsi tercume boyle bir adamin boyle birsey yazmasini beklemiyorsundur umarim. :)

Yok Kadir abi böyle bir şeye adam demek bile gelmiyor içimden ama çok şaşırmıştım öğrendiğimde. Yoksa inşallahla maşallahla olacak şey değil  :D
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 08, 2012, 06:53:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 08, 2012, 07:07:30 »
ben sadece görüşümü belirtmek istedim. ben adam böyle yaptı diye din değişiyorda demedim. sadece bu nasıl bir din anlaşıyıdır dedim. yani adamı eleştirdim buda bnm özgür düşüncem . eleştirmek bana düşer ama bunu sizin sitenizde yapmak hakkım değildi tabi . konuyu yanlış buluosanız silin gitsin. eğer yanlış birşi söylüyorsamda affedin .

Murat Bey sanki size hitap ediyor gibi düşünmüş ve fena halde üstünüze alınmışsınız Cantekin Bey :) Türkçemizin böyle bir yapısı yok mudur, birisine öfkelendiğimiz zaman en yakınımızdakine kızgınlığımızı ifade etmez miyiz? O kişi de dert ortağı olduğunu ve elçiye zeval olmayacağını bilip bunu zerre kadar üstüne alınmaz, öyle değil mi. Gereksiz alınganlıklardan lütfen uzak duralım sevgili forumdaşlar.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 08, 2012, 10:21:45 »
Murat Bey sanki size hitap ediyor gibi düşünmüş ve fena halde üstünüze alınmışsınız Cantekin Bey :) Türkçemizin böyle bir yapısı yok mudur, birisine öfkelendiğimiz zaman en yakınımızdakine kızgınlığımızı ifade etmez miyiz? O kişi de dert ortağı olduğunu ve elçiye zeval olmayacağını bilip bunu zerre kadar üstüne alınmaz, öyle değil mi. Gereksiz alınganlıklardan lütfen uzak duralım sevgili forumdaşlar.

Haklısnız hakkı bey . yanlış anlamışta olabilirim . ama cümlemin sonundada dediğim gibi yanlış anladıysam affedin dedim. eğer hatam varsa şimdiden özür dilerm hepinizden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 08, 2012, 10:23:22 »
Estağfurullah.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 08, 2012, 12:17:58 »
Yok Kadir abi böyle bir şeye adam demek bile gelmiyor içimden ama çok şaşırmıştım öğrendiğimde. Yoksa inşallahla maşallahla olacak şey değil  :D

adam diye lafin gelisi dedim. cumlenin tamamina bakarsan kale alicanak birisi olmadigini vurguladigimi gorursun.
Buarada fazla kafana takma harun yahya ve adnan oktari zamaninda yanlis tanimis olabilirsin bu senin hatan degil adam kendini farkli tanitti sonradan tv showlarina cikinca adamin ne mal oldugu cikti ortaya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 08, 2012, 12:52:44 »
Bu adamın, evrim teorisi ile savaşmak ve imaj zedelemek için, vatikan tarafından kullanıldığını düşünüyorum :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 08, 2012, 13:29:57 »
Bu adamın, evrim teorisi ile savaşmak ve imaj zedelemek için, vatikan tarafından kullanıldığını düşünüyorum :)

:rofl: :rofl: vedat hocam vatikanin ne isi olur bununla :)
ABD'de moda bu tur seyler. binlerce bunun gibi cemaat var hem hristiyan cemaatler hem de  musluman cemaatler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 08, 2012, 15:09:06 »
vatikan aslında din i kurtarmaya çalışıyor. eğer insanlar ateist olursa kendi yanlarında olmayacaklarını sanıyorlar. milliyetçilik bir yere kadar. din ile insanlar içindeki gücü , potansiyeli daha iyi kavrıyor.
düşünüyorumda, islamdada aynı şey var. kitaptan alıntı yaparak savaşmak günümüzde çok populer. sonuçta din ile kandırmak mümkün.
bütün bunlara rağmen olaya geniş bakmak gerek. Dünyayı gizli örgütler yönetiyor. insanların uyanmaması lazım

Adnan hocanın kitapları kendi sitesinden indirilebiliyor. çok güzel hazırlanmışlar ama sanırım vatikanın evrimi yalanlamak için yaptığı kitapların türkçeleştirilmesinden ibaretler ;)  sonuçta evrim bizimde işimize gelmiyor. ( doğrudur veya yanlıştır demiyorum )