0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba Tatil için ailemin yanına Gebze'ye gittiğimde Gebze Center AVM alt katında bulunan Doğuş oto standında Passat Variant'ı inceleme fırsatım oldu.Orada görevli arkadaştan rica ettim kilitli tuttukları kapılarını açtırdım ( adamlar haklı kilitli tutmakta,paçavrasını çıkarıyor millet incelerken ).Gelelim araca..Malzeme kalitesine bayıldım.Araba buram buram kalite kokuyor. .Açık renk döşeme çok ferah göstermiş iç mekanı.Bagaj muhteşem.Bagajda da açık renk halı döşeme var.Çok kullanışlı bir araç bence.Tek sorun yakıt olur sanırım.Gerçi artık TSI 'lara da LPG uygulanıyor,çok can sıkarsa taktırılabilir.Ama Passat'ın bakım masrafları çok tuzlu mudur bilmem..Yani ekonomik yönü hariç araca bayıldım..Fiyat da 58 bin TL idi..
Üst kat komşumun bir cocuğu daha olunca Golf'ü verip Passat variant aldı.Arkada iki cocuk koltuğu,geniş bir bagaj...Passat'in bakım masrafları 500 TL'nin birazcık ustunde. Su an bekarim ama oğlum askere gidecek ama siz hala Avensis,SuperB,Passat arasında gidip geliyor olacaksınız (eşinizin atamasını beklediğinizi biliyorum.Espirim kararsız kalmanız içindi.Yanlis anlamayın lutfen )
vw sitesinde cax motorlu passat için 15 bin km standart bakım maliyeti 397,65 tl olarak belirtilmiş. triger kayışının değişmediği bir bakımda 500 tl'yi çok fazla aşacağını sanmıyorum. yakıt olarak da tercihleriniz arasındaki en az yakabilme ihtimâli yüksek olan araçtır bence.
geçenlerde arkadaş jetteyla bakıma girdi 480 tl cik.kalite konusu ise sadece görsel kalite var gerisi fos
ben iddia adiyorum bu konu en az 7-8 sayfayı bulur işin içinde bahadır abi var çünkü
Valla gerçekten öyle oluyor Bu konuda bana ödül falan vermeleri lazım site yöneticilerinin..Açtığım her konu en az 7-8 sayfa oluyor
toyotanın ağır bakımı 40 bin vw nin 90 binde yapılıyor bildiğiniz üzere. dediğim fiyat 30 bin bakımı için verilen fiyat.
Arada 50 bin km fark var. Neden böyle ?