0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yola hafta sonu çıkacağım şimdiden sizlerden ideal uzun yolda ekonomik yakıt tüketini kaç km/hız'la sağlarım bunu öğrenmek istiyorum. BRC kitini 1300 peşin Sakarya'daki Alemdaroğlu Otogaz Sistemlerine taktırdım.
Sakaryadan Tekirdağ Şarköye 2006 D4 AT ELEGANT AVENSIS aracımla 50LT lik bagaj arkası BRC marka tüp mevcut gazı 1.99 alıp 87TL fulledim 420 yol gittim köprüde de devamlı çalışma olduğu için dur kalk oldu ve yoldaki seyrim devamlı Kerem beyin dediği gibi 130 - 140km/hız dı. Uzun yolda 207 krş. yakmış oldu bilginize. 130 - 140 km/hız çok mu yaktırdı anlamadım
130 km hızda gidip doğan şahinden az yakmışsınız birde klima açıktır allah bilir.. Demek ki sıkıntı yok tahminim ve tecrübem doğru.. Uzun yolda bu aracın 6-7 litre gaz yaaktığını düşünmek hayal olur bence..
Kerem beyin lpg tüketiminiz hakkında yorumunu bekliyorum aslında çünkü kendisi benim tanıdığım en uzun süredir d4 ile lpg kullanan kişi ve bende onun referansı ile arabama taktırmaya karar verdim bide şu izmire gitme olmasa,aslında çok sık izmirden geçiyorum fakat şirket aracı ile yol masrafımı bir şekilde şirket işi için ayarlayabilsem direk taktıracağım bu vesileylede kendisiyle telefondan ve forumdan tanıştığım Kerem beyi de ziyaret etmek istiyorum kendisi yorum ve tavırlarıyla forumun bir aile ortamı olduğu hissini veriyor hatta azıcık nazımız geçse İstanbuldaki d4 sahipleri birleşsek kendisi bizim adımıza Hüseyin ustaya soylesede bize toplu montaj için buraya gelirmi gibi fikirlerimde yok değil bence sadece forumda sorustursak 10 kişi çıkarız burda montaja direk isim yazdıracak.senelik izinde normal kullanımda yine beni çok mutlu eden aracım bir aciliyetle Kastamonu - İstanbul arasını 3.5 saat içinde almam sonucu benzin öyle değil böyle yakılır şeklinde bana bir ders vererek LPG projemi hızlandırdı açıkcası.
Klima kapalıydı