0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet bu gün itibarı ile montajını yaptırdım. akşam denemeleri yapacağım, ince ayarları ile uğraşacağım. merak ettiğim sonradan aklıma gelen bir şey var, kullanan arkadaşlaraonu sorayım . uzunları nasıl kullanıyorsunuz. normal durumda modül çalıştırken, aracın orjinal far anahtarı kapalı. dolayısıyla modül kısaları yakıyor. uzunlar için aracın far anahtarını açıp mı uzunları kullanıcaz, yoksa modül devrede iken direk far kolunu ileriye ittiğimizde uzunlar yanacak mı?yok eğer önce far kolundan farları yakıp kullanacaksak ( bu pek pratik olmaz aslında) o zaman modülü devre dışı mı bırakmamız gerekecek, devre dışı bırakmazsak iki sistemde çalışıyor olacak, bu bir sıkıntı yaratırmı?
Tek bir sorum olucak Flowme li sistem kullanılan araçlarda kapı kilitlerinin tetiğinden kablo çekilmesi gerekmekte .2006 terranın orjinal uzaktan kumanda ile kapıları açan kapatan sistem de kapılara eksi tetik mi gidiyor yoksa artı tetik mi sadece bunu öğrenmek istiyorum ?
Bende far sensöru taktım tünelde cok iyi çalışıyor. fakat hava yeni kararmaya başlayınca cok kararsız kalıyor. Açıp kapatıyor. 3-5 dk. Arasi boyle devam ediyor. Bu Normal mi? Yoksa ayarı cok mu kısık daha karanlik mi yapmam lazim.
Talip bey farları gece açınca sensör arka parklarıda açıyormu ?aklıma takıldı sorulduysa daha önce kusura bakmayın görmedim cevabı